Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyi mindennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.

Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.

2013. márc. 4. 21:13
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Hát igen, azt gondolnám, hogy csak az vagyok nekik.

De sok úgymond "átlagos" lányt látok kapcsolatban, de bennük is annyi szépség van, vagy talpraesettebbek.

2013. márc. 5. 16:06
 42/58 anonim ***** válasza:

Ezzel majd az oruletbe fogod kergetni a ferfit aki a parod lesz, hogy azt gondolod, csak potlek vagy neki.

Amig legalabb annyira nem becsulod magad, hogy el tudd fogadni, hogy teged is lehet szeretni, addig kar itt tepni a szankat.

Nem kell annak a sok dolognak mind megfelelni, amit a kerdesben irtal, el kell hinni, hogy te is ertekes vagy, ennyi a titok.

A szuleid neveltek beled azt, hogy ilyen kevesre tartsd magad?

2013. márc. 5. 16:23
 43/58 A kérdező kommentje:

Mert tényleg istennők.és ne mondd, hogy te nem utánuk futnál, hanem egy szürke, átlagos lány után.

NEmtudom amúgy miért gondolkodom így magamról.Tinikoromtól így voltam vele.

2013. márc. 5. 16:49
 44/58 anonim ***** válasza:
Egy szürke és átlagos lányban is lehet valami, ami megfoghatja az embert.
2013. márc. 5. 17:08
 45/58 anonim ***** válasza:

Nem fogom neked bizonygatni, hogy milyen nok erdekelnek.

A tokeletesek pl pont nem, mert az unalmas, es sokkal jobban zavarnanak melette az en tokeletlensegeim.

Az olyanok sem, mint te, akiknek allandoan a lelket kellene apolni, meg a sajat maganak bebeszelt butasagokat kigyomlalni a gondolataibol.

Egy sima atlagos lany kell, aki nekem valamiert tetszik, es valamiert en is neki. Ennyi.

2013. márc. 5. 18:10
 46/58 A kérdező kommentje:

es sokkal jobban zavarnanak melette az en tokeletlensegeim.

na pont erről írtam a 39-es kommentemben.

2013. márc. 5. 18:47
 47/58 anonim ***** válasza:

Tehat akkor egyetertunk. :)

A ferfiak olyan noket keresnek akivel osszeillenek.

Ha te el tudsz fogadni valakit attol fuggetlenul, hogy pl dongalabu, akkor o is el fog tudni fogadni teged, akkor is ha nem eleg selymes a hajad.

2013. márc. 5. 18:56
 48/58 A kérdező kommentje:
Hát nemigazán, na de mindegyis.
2013. márc. 5. 19:01
 49/58 anonim ***** válasza:
Akkor nem, nem foglak egesz nap gyozkodni.
2013. márc. 5. 19:03
 50/58 anonim ***** válasza:

Legalább a válaszokt gondold végig, mindenki jókat írt.

És a szerelem nem csak a szépeké, pl egy kedves, mosolygós, vagy életvidám, pozitív gondolkodású csajnak sokkal több esélye van, mint egy bombázó, de morcos, hisztis, vagy akár pont emiatt elszállt csajnak. Azok max egy órára kellenek a pasiknak. És ne mondd már, hogyha lenne párod akkor az az első csinibabáért elhagyna! Aki igazán szeret, az sose tenne ilyet. A külső egyáltalán nem minden! Légy kicsit pozitívabb, verd ki a fejedből ezt a sok butaságot! És hidd el, de tényleg hidd el, hogy benned is van érték, van valami különleges, mert mindenkiben van, csak sokan ezt elnyomják, mint pl te is ezzel a megrögzött negativitással. Engedd el magad, légy boldog, mert ehez nem kell sem tökéletes külső, sem több milka a számlán!

2013. márc. 6. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!