Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?
Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.
Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.
Hát igen, azt gondolnám, hogy csak az vagyok nekik.
De sok úgymond "átlagos" lányt látok kapcsolatban, de bennük is annyi szépség van, vagy talpraesettebbek.
Ezzel majd az oruletbe fogod kergetni a ferfit aki a parod lesz, hogy azt gondolod, csak potlek vagy neki.
Amig legalabb annyira nem becsulod magad, hogy el tudd fogadni, hogy teged is lehet szeretni, addig kar itt tepni a szankat.
Nem kell annak a sok dolognak mind megfelelni, amit a kerdesben irtal, el kell hinni, hogy te is ertekes vagy, ennyi a titok.
A szuleid neveltek beled azt, hogy ilyen kevesre tartsd magad?
Mert tényleg istennők.és ne mondd, hogy te nem utánuk futnál, hanem egy szürke, átlagos lány után.
NEmtudom amúgy miért gondolkodom így magamról.Tinikoromtól így voltam vele.
Nem fogom neked bizonygatni, hogy milyen nok erdekelnek.
A tokeletesek pl pont nem, mert az unalmas, es sokkal jobban zavarnanak melette az en tokeletlensegeim.
Az olyanok sem, mint te, akiknek allandoan a lelket kellene apolni, meg a sajat maganak bebeszelt butasagokat kigyomlalni a gondolataibol.
Egy sima atlagos lany kell, aki nekem valamiert tetszik, es valamiert en is neki. Ennyi.
es sokkal jobban zavarnanak melette az en tokeletlensegeim.
na pont erről írtam a 39-es kommentemben.
Tehat akkor egyetertunk. :)
A ferfiak olyan noket keresnek akivel osszeillenek.
Ha te el tudsz fogadni valakit attol fuggetlenul, hogy pl dongalabu, akkor o is el fog tudni fogadni teged, akkor is ha nem eleg selymes a hajad.
Legalább a válaszokt gondold végig, mindenki jókat írt.
És a szerelem nem csak a szépeké, pl egy kedves, mosolygós, vagy életvidám, pozitív gondolkodású csajnak sokkal több esélye van, mint egy bombázó, de morcos, hisztis, vagy akár pont emiatt elszállt csajnak. Azok max egy órára kellenek a pasiknak. És ne mondd már, hogyha lenne párod akkor az az első csinibabáért elhagyna! Aki igazán szeret, az sose tenne ilyet. A külső egyáltalán nem minden! Légy kicsit pozitívabb, verd ki a fejedből ezt a sok butaságot! És hidd el, de tényleg hidd el, hogy benned is van érték, van valami különleges, mert mindenkiben van, csak sokan ezt elnyomják, mint pl te is ezzel a megrögzött negativitással. Engedd el magad, légy boldog, mert ehez nem kell sem tökéletes külső, sem több milka a számlán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!