Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.
Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.
2013. márc. 4. 21:13
11/58 A kérdező kommentje:
Sőt, ha nagyon nevetek akkor is vörös lesz a fejem...
2013. márc. 4. 21:30
13/58 anonim válasza:
Ne görcsölj. Ha ennyire meg akarsz felelni, sose leszel boldog, és főleg nem leszel önmagad. Ezt akarod? És attól hogy mostanában nem próbálkozik senki, még nem dől össze a világ, majd jön valaki. Az meg hogy esetleg nem úgy nézel ki mint a magazinokban, szintén ne keserítsen el. Ha elfogadod önmagad olyannak, amilyen vagy, hidd el boldog leszel, és mások is csak ezt fogják észrevenni, nem pedig a hibáidat, amit most görcsösen rejtegetni próbálsz. Magadnak élj, ne másnak.
14/58 ASOT válasza:
Igen amúgy hány éves vagy? 15 vagy esetleg idősebb?
15/58 anonim válasza:
Tessék, már itt is van pár ember aki megakar ismerni.
16/58 ájszíjú válasza:
Itt minden csajnal beprobalkoznak nem ujdonsag :D
17/58 anonim válasza:
Az is igaz. Már ábrándoznak mit fog ráírni, hogyan néz ki, hogyan fognak összejönni :D
18/58 A kérdező kommentje:
23
2013. márc. 4. 22:06
19/58 ASOT válasza:
ÉS milyen, vagy mennyi kapcsolatod volt eddig? vagy még 1 sem jött össze? vagy csak kihasználtak?
20/58 anonim válasza:
Nem.
A lényeg, hogy legyél őszinte, legyél ápolt, ne legyél kövér, és lehessen veled beszélni. De az sem árt, ha szeretsz főzni, mert együtt főzni tök jó :D Ahogyan együtt sportolni is.
De már az első pont megdől a nők 90%-ánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!