Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi mindennek megfelelni?
Lány vagyok és túl nagy a nyomás!Legyek szép, legyen formás, feszes testem, selymes bőröm és hajam, ne legyek hülye de azért túl okos se, legyen humorom, meg legyek tájékozott, el tudjam tartani magam, de azért ne a munkáról szóljon az életem, legyek társasági, de egyben szende és mosolyogjak folyton vagy legalábbis gyakran.Ja és még az ágyba is legyek jó.Képtelenség ennyi mindennek megfelelni.
Tudom, hogy a pasiknak se könnyebb, de ott azért van hogy elég az , ha tele vannak pénzzel.
Nem kell mindennek megfelelni, amit felsoroltál, elég csak néhánynak. Senki se lehet tökéletes!
Engem például nem zavarna, hogy nem volt még kapcsolatod.
De gondolom érkezett már vagy egy rakat privát üzenet, bőven válogathatsz közülük! :D
Pedig sok ilyen lány van, mindennek megfelelnek,amit felsoroltam.Szóval tökéletesek.
Bár ők szerintem ilyennek születtek.
Beloled egy dolog hianyzik, nem pedig az a rengeteg, amit felsoroltal.
Onbizalom.
Szerinted tenyleg vannak nok, akik ennyi mindennek megfelelnek?
Pasik, meg a penz: remelem ezt csak azert gondolod igy, mert nem allsz tul jol penzugyileg. Rengeteg penzzel tenyleg lehet ilyen noket tartani, de akkor a blikk cimlapjan eled a maganeleted.
olyan lány szerintem nem létezik, aki mindenkinek meg tud felelni,
meg ha megfelelnek a fent írt kritériumaidnak, nem biztos, h tényleg olyanok, csak olyannak láttatják magukat,
ne legyél ilyen negatív, hogy úgy gondolod, h tökéletesnek születni kell, te is lehetsz tökéletes, csak akarnod kell, és szerintem nem is kell mindenki számára álomnőnek lenned, elég az, ha a párod szerint tökéletes vagy!
Igen, tudom, sajnos semmi önbizalmam sincs.
Tényleg ismerek ilyen lányokat, de hát mellettük valóban nem lehet semmi önbizalmam.
Meg ha lenne párom is , akkor felbukkanna egy ilyen lány és már menne is hozzá és még csak nem is haragudhatnék rá, csak nagyon fájna.
Sportolni sportolok, de semi mást nem tudok tenni a saját érdekembe, mert a szépség pénzbe kerül, nekem meg nincs pénzem.
Ez megint egy hulyeseg.
Ok, ismersz ilyen csajokat, rendben legyenek ok a tokeletesek, pont lesz@rom, mert a legtobb lany nem ilyen. Ha lesz majd parod, o sem fog ezekhez a diszpics@khoz rohanni, es nemcsak azert nem, mert igy is hosszu naluk a sor, hanem mert a te parod teged szeret, elfogad a hibaiddal egyutt, mint ahogy te is elfogadod az o hibait. Nem tinikoru parod lenne, azok hiszik, hogy ha mar egyszer tudtak baratnot szerezni, akkor kovetkezo alkalommal a legjobb csaj is tuti osszejon nekik.
Ha most osszejonnel valakivel, es fel ev mulva egy joval gazdagabb fiu kezdene udvarolni neked, akkor dobnad a regit?
Nem dobnám , de a lányok érzelmesebbek.
Nem is a "díszp*csákról" írtam, hanem a kedves, közvetlen mégis gyönyörű, szexi , okos vicces lányokról, sok ilyet ismerek és ki lenne az a hülye pasi, aki nem utánuk futna? Mégha hosszú a sor akkoris.Úgy érezném hozzám csak azért jöttek oda, mert ezeknél a lányoknál nem mernek próbálkozni.
Te ezt a rengeteg butasagot honnan szeded ossze?
Ugy tekintesz azokra a lanyokra, mintha valami istennok lennenek. Fogalmam sincs, hogy kulsoleg milyen vagy, de a fiuk kozul sem mindenki bradpitt, es nem akar mindenki valami topmodell szeru lannyal jarni.
Azt gondolod magadrol, hogy mert nem vagy tokeletes mar nem is kellesz senkinek, vagy ha megis akkor csak potlek vagy nekik? Szoval az osszes nem annyira vonzo ember parkapcsolata csak atveres, es csak azert vannak egyutt, mert nem sikerult meg jobbat talalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!