Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai 16-20 éves korigtatartozó lányoknak a cigizös, trögerek jönnek be? Mért nem a sportemberek?
Én meg minden embert kényszerítenék a Magyar helyesírási szótár napi egy órán át való tanulmányozására. Rád férne, mert nem egészen világos a kommented alapján a problémád.
Miért fáj az neked ha valaki cigizik, és nem sportol? Megállókban nem lehet cigizni, kocsmákban, éttermekben sem, iskolákban sem. A cigi ára így is az egekben, egy átlag doboz 800Ft. És nyáron még tovább emelik. Ezzel nem a leszokást fogják elérni, hanem a feketepiac felvirágzását. A szar csempészcigik elöntik így is a piacot, most majd még nagyobb lesz rájuk a kereslet. Ugyanaz fog történni, mint Amerikában, mikor szesztilalom volt. Szóval mielőtt megakarnád reformálni a világot előbb gondolkozz egy kicsit. Nem csak te vagy ezen a világon. Az embereknek különböző igényeik vannak. És sokakat bizony pont nem érdekel, hogy szerinted a sport az jó, a cigi meg rossz. Én pl. a semmitmondó közhelyeket kántáló primitív idiótákat nem szeretem, mégsem sajnál engem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!