Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az hogy a mai 16-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Contador95 kérdése:

Mért van az hogy a mai 16-20 éves korigtatartozó lányoknak a cigizös, trögerek jönnek be? Mért nem a sportemberek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 21:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ti más világba éltek???Én a cigi árát felvinném az egekbe akkor mindenki leszokna és mindenkit sportra kényszeritenék dd én egészségesen élek és ha melletem áll egy cigizös kis debilaz egész gyerek van 50 kg akkor sokat mondok és megmondom neki!!
2013. febr. 19. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Én meg minden embert kényszerítenék a Magyar helyesírási szótár napi egy órán át való tanulmányozására. Rád férne, mert nem egészen világos a kommented alapján a problémád.

Miért fáj az neked ha valaki cigizik, és nem sportol? Megállókban nem lehet cigizni, kocsmákban, éttermekben sem, iskolákban sem. A cigi ára így is az egekben, egy átlag doboz 800Ft. És nyáron még tovább emelik. Ezzel nem a leszokást fogják elérni, hanem a feketepiac felvirágzását. A szar csempészcigik elöntik így is a piacot, most majd még nagyobb lesz rájuk a kereslet. Ugyanaz fog történni, mint Amerikában, mikor szesztilalom volt. Szóval mielőtt megakarnád reformálni a világot előbb gondolkozz egy kicsit. Nem csak te vagy ezen a világon. Az embereknek különböző igényeik vannak. És sokakat bizony pont nem érdekel, hogy szerinted a sport az jó, a cigi meg rossz. Én pl. a semmitmondó közhelyeket kántáló primitív idiótákat nem szeretem, mégsem sajnál engem senki.

2013. febr. 19. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert egyszer valaki úgy pofánb*sz az 50 kilójával, hogy többet nem ütök bele az orrod más dolgába.
2013. febr. 19. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
ütöd! de ha kell ütök! :)
2013. febr. 19. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!