Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Contador95 kérdése:
Mért van az hogy a mai 16-20 éves korigtatartozó
lányoknak a cigizös, trögerek jönnek be? Mért nem a
sportemberek?
Nem vettem észre, hogy ők jönnek be.
2013. febr. 18. 21:19
2013. febr. 18. 21:24
Én magam sem bővítem a cigizős trógerek táborát, de arra nem gondoltál, hogy ne nyafogj, mert esetleg azért nincs barátnőd?
2013. febr. 18. 21:26
Mer' lehet nem ilyen puhacerkák, lazábbak esetleg bátrabbak és nem kérdeznek hülyeségeket. Ja és lehet, hogy tudnak helyesen fogalmazni, írni. Nem tudom mit sportolsz, de le állhatsz a fal fejelgetésével. Amúgy ismeretségi körömben aki komolyabban sportol szeretik a lányok. Szóval veled van a baj kérdező.
2013. febr. 18. 21:33
5/14 italy-ronald válasza:
a trógerek lazán adják elő. húúú
a sportemberek nyálasan. fúúú
gondolom érted mit akarok ezzel.
csinálj a kettőből mixet, és fasza csávó leszel!
2013. febr. 18. 21:33
Most mitől jönne be egy sportoló? Engem pl irritálnak a kigyúrt pasik. A trógerek vonzók.
2013. febr. 18. 21:57
7/14 anonim válasza:
Nekem az, hogy cigizik mellékes, egy dohányzó ember is lehet igényes és normális. Plusz praktikusságot is látok benne, mert néha magam is rágyújtok és így legalább van kitől csórni. :D xD
De azért én nem vagyok egy láncos, de néha olyan a hangulatom, hogy szinte "illik" a cigi.
Nekem azzal már nagyobb bajom van, ha igénytelen és pocakos. De volt pocakos fiú ismerősöm, mondjuk ő csak haver volt. Én meg kevesebb vagyok mint 50 kg. Ő metál-rocker én meg színes-bájos izé. xD Igazán összeillettünk volna! xD Emlékszem, milyen dülledt szemmel megbámultak kettőnket az emberek mikor együtt mentünk valahová. :D
20,l
2013. febr. 18. 22:31
Mer' a rokkerek a menők, a radiátorhasú kondipatkányok csak a filmekben tarolnak.
2013. febr. 18. 22:31
Mér aki dohányzik az már biztos hogy tróger? nem lehet mondjuk művész vagy ilyesmi? ne legyél már nyomoronc
2013. febr. 18. 22:33
Mert nem érdekelnek a sportok. Vékony vagyok, néha erősítek is picit, azt annyi. Cigizni ellenben cigizek. Szóval itt már van egy közös pont a cigissel, a sportemberrel szemben. A tröger szót nem ismerem, a trógert igen, de ez alatt meg nem tudom mit értesz.
2013. febr. 18. 22:42
Kapcsolódó kérdések: