Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (kép) Probáltam csajozni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(kép) Probáltam csajozni, de nem ment. Miért?

Figyelt kérdés

[link]

22 éves vagyok, sosem gyúrtam, sosem sportoltam semmit. 173/64 ami a képen látható.

Eljártam csajozni, elég sok lány kavart velem, smároltam sokkal. Viszont szexelni egyik sem akart. Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak. Nincsenek nagy igényeim amugy, az átlag szépség nekem már minden igényemet kielégiti, de még ez is nagy elvárásnak bizonyult.

A "megy a csajozás" alatt azt értem, hogy legalább egyéjszakások vannak, vagy legalább vannak mindig csajok, akik legalább dugni össze akarnának járni.

2013. febr. 12. 19:08
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
kerdezo te egy f*szkalap vagy, remelem ugyanilyen satnya kis girnyo leszel egesz eletedben, megerdemled.
2013. ápr. 1. 03:42
 52/57 anonim ***** válasza:

Kérdező,inkább ne is járj gyúrni,ne rontsd a teremben a levegőt..

A te bajod,hogy kib*szott lusta vagy,semmi más.

2013. ápr. 2. 21:29
 53/57 A kérdező kommentje:

lusta? A kondiba böven van olyan gyógyegér, akinek hiába van már olyan karja, mint most a combom, de a csajoktól még midnig ugyanugy fél...és azért nem változik a helyzete, mert LUSTA odamenni, megprobálni, megszégyenülni, türni az elutasitást, aztán valahogy tanulni a dologból és utána már jobbnak lenni e téren.

ugyhogy lécci ne ugassatok! Én nem gyurok, mert nekem az NAGYONnehezemre esik. Másoknak a gyurás nem esik annyira nehezükre, azért csinálják!

2013. ápr. 2. 21:50
 54/57 anonim ***** válasza:

Kérdező,ne vergődj,mert ordít rólad a lustaság.

Minden másban keresed a hibát,csak magadban nem látod meg.

Amúgy nem kell mindenkinek sportolni persze,de akkor fogadd el önmagad,és ne itt hajtogasd a baromságaidat.

Igen vannak,akik alapból jobban néznek.És? Akkor neked már felesleges gyúrni? Az edzést élvezni kell és nem küszködésként felfogni.

2013. ápr. 2. 21:53
 55/57 A kérdező kommentje:
akkor mondhatnám, hogy a tanulást is élvezni kell, de sokan mégis rühellik és azzal jönnek, hogy "nem fog az agyuk" meg ők nem olyan tipisuak akik okosak...csak szerencséjükre ők olyan dolgokat csinálnak helyette, amivel az életképességüket fejlesztik...viszont az iskolai jó jegyek köszönöviszonyba nincsenek az életképességgel.
2013. ápr. 2. 21:59
 56/57 anonim ***** válasza:

Tessék.Neked meg a kommentjeid alapján a tanulás megy(BME),és az edzés nem.

Mindenki más,és ez így van jól.

De akkor békélj meg magaddal,mert így csak megkeseríted az életedet.Ha meg van barátnőd akkor ne panaszkodj,nagyon sokan vannak akik mondjuk izmosak,de mégsem jön össze nekik egy barátnő..

2013. ápr. 2. 22:04
 57/57 anonim ***** válasza:

Amennyiben nincs valami kifejezett fizikai rendellenességed, csak azért eshet nehezedre,mert hülyeségnek tartod és lusta vagy hozzá. Bárhogy is ellenkezel,ez csak lustaság! (bár a fizikai hiányosságra sem lehet fogni,hisz sokakat egyáltalán nem akadályoz ez a sportban)

Igen,sokan mondják h hülyék a tanuláshoz,stb.. és miért teszik ezt?? mert ők is ugyanúgy lusták valamit megtenni,ami számukra nem igazán fontos!

A tárgyi tudás és a kulturált,intelligens viselkedés szintje közt nincs egyenesarányosság!!! Ahogy fordított sincs az izmok nagysága és az intelligencia közt!!!

Hülyeség ily módon csoportosítani az embereket,mert rengeteg az átfedés!!!!

Az meg hogy valaki életrevalóbb a másiknál,mert pl találékonyabb, ügyesebb valamiben, és ezt ki is tudja használni,miért is probléma???

Csak azokat az embereket zavarja ennyire más ember sikere,akiknek minden bajuk van magukkal! Ráadásul,ha az irigyelt személy azon a területen teljesít,ahol a másik még el sem tudott érni semmit, egyenesen meggyűlöli!Ahogy ezt a kérdező kommentjeiből is láthatjuk...

2013. ápr. 3. 01:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!