Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (kép) Probáltam csajozni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(kép) Probáltam csajozni, de nem ment. Miért?

Figyelt kérdés

[link]

22 éves vagyok, sosem gyúrtam, sosem sportoltam semmit. 173/64 ami a képen látható.

Eljártam csajozni, elég sok lány kavart velem, smároltam sokkal. Viszont szexelni egyik sem akart. Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak. Nincsenek nagy igényeim amugy, az átlag szépség nekem már minden igényemet kielégiti, de még ez is nagy elvárásnak bizonyult.

A "megy a csajozás" alatt azt értem, hogy legalább egyéjszakások vannak, vagy legalább vannak mindig csajok, akik legalább dugni össze akarnának járni.

2013. febr. 12. 19:08
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
51%

ja bocs, eléztem közben, nálad csak csók van.

hát... még egy kis duma, még egy kis pia, lesz ott több is :)

ha már csók van, onnantól szabad az út, csak elrontod vagy valami rossz szöveggel, vagy nem vagy elég konkrét.

pl. kimondo így hogy "szexelünk"? ezt így nem szabad, le kell tapizni és vinni máris el, max. annyit kérdezni hogy jössz?

ez lehet itt a gond akkor, a körítés, a tálalás. de ebbe egy pasi jobb tanácsot ad.

2013. febr. 12. 19:20
 12/57 anonim ***** válasza:

Fej nélkül feltenni egy ilyen kérdést, aztán ''képzeljük oda''. Ne haragudj, de ez hülyeség.

Ha minden partin mással smárolsz mégis mit vársz? Ez elterjed rólad a baráti körödben.

Ha csak azt akarod egy lánytól , az igenis látszik.

''Fak ju'' visszataszító, hogy már ennyi után anyázol, nem szimpi a modorod. Az angol tudásod pláne -_-

Ezek alapján, én sem járnék veled.

2013. febr. 12. 19:21
 13/57 A kérdező kommentje:
na hát te ezt gondolod, de az igazság az volt, hogy nem kellettem azoknak a nöknek szexre. Az, hogy rámenős vagyok és smároltak velem az egy dolog...de hogy kivel dugnak azt megválogatják.
2013. febr. 12. 19:22
 14/57 A kérdező kommentje:
mennyire igazságtalan már, hogy más fiuk meg alapbol izmos testalkatot meg széles vállakat kapnak meg joképüek, én meg itt gürcöljek 1-1 csajért 100x többet mint ők.
2013. febr. 12. 19:25
 15/57 anonim ***** válasza:
Öreg senki nem kap kockahasat csak úgy. 5 éve edzek és még szar vagyok, egyedüli előnyöm a genetikai öröklésből hogy nagy a farkam és tudom hol találhatok vevőt rá így ha nem is minden nap de hetente egy csajt megdughatok. Kezdj egy gyúrni/sportolni ha normális csajt szeretnél vagy dögölj otthon de max dagi csajt találhatsz magadnak.
2013. febr. 12. 19:36
 16/57 A kérdező kommentje:

nagy a farkad? hm...nekem nem nagy. Nekem az intelligenciám magas, de a testi elönyök 100x többet érnek...pl ha két évig jársz egyetemre, attól nem kellesz jobban a csajoknak, de két év gyurástól nagyon is.

am van csajom, átlag, de csinos. Amugy meg rohadj meg, hogy neked jobban megy!

2013. febr. 12. 19:38
 17/57 anonim ***** válasza:

hiányzik a segged alól a 2 tonna német acél itt a hiba

probáld ki vele valószinüleg menni fog

2013. febr. 12. 19:39
 18/57 A kérdező kommentje:
2tonna? A mai autók jelentős része aluminium.
2013. febr. 12. 19:40
 19/57 anonim ***** válasza:
Hát pont rossz alanyt találtál válaszolónak:DHa netán érdekel nekem sincsenek nagy igényeim,de legalább annyit tevékenykedjen élete során mint én.Nincs bomba alakom,de van állóképességem,sportolok,úgyhogy a pasitól is elvárom hogy sportoljon,legyen izmos.Ja és egyáltalán nem kell kockahasa legyen,de legalább lapos legyen,pocakot hagyjuk meg az 50-es korosztálynak.
2013. febr. 12. 19:41
 20/57 anonim ***** válasza:
hát azért Hiddel egy S-osztály a8 vagy 7es sorozatú bajor autó megközeliti :)
2013. febr. 12. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!