Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(kép) Probáltam csajozni, de nem ment. Miért?
22 éves vagyok, sosem gyúrtam, sosem sportoltam semmit. 173/64 ami a képen látható.
Eljártam csajozni, elég sok lány kavart velem, smároltam sokkal. Viszont szexelni egyik sem akart. Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak. Nincsenek nagy igényeim amugy, az átlag szépség nekem már minden igényemet kielégiti, de még ez is nagy elvárásnak bizonyult.
A "megy a csajozás" alatt azt értem, hogy legalább egyéjszakások vannak, vagy legalább vannak mindig csajok, akik legalább dugni össze akarnának járni.
ja bocs, eléztem közben, nálad csak csók van.
hát... még egy kis duma, még egy kis pia, lesz ott több is :)
ha már csók van, onnantól szabad az út, csak elrontod vagy valami rossz szöveggel, vagy nem vagy elég konkrét.
pl. kimondo így hogy "szexelünk"? ezt így nem szabad, le kell tapizni és vinni máris el, max. annyit kérdezni hogy jössz?
ez lehet itt a gond akkor, a körítés, a tálalás. de ebbe egy pasi jobb tanácsot ad.
Fej nélkül feltenni egy ilyen kérdést, aztán ''képzeljük oda''. Ne haragudj, de ez hülyeség.
Ha minden partin mással smárolsz mégis mit vársz? Ez elterjed rólad a baráti körödben.
Ha csak azt akarod egy lánytól , az igenis látszik.
''Fak ju'' visszataszító, hogy már ennyi után anyázol, nem szimpi a modorod. Az angol tudásod pláne -_-
Ezek alapján, én sem járnék veled.
nagy a farkad? hm...nekem nem nagy. Nekem az intelligenciám magas, de a testi elönyök 100x többet érnek...pl ha két évig jársz egyetemre, attól nem kellesz jobban a csajoknak, de két év gyurástól nagyon is.
am van csajom, átlag, de csinos. Amugy meg rohadj meg, hogy neked jobban megy!
hiányzik a segged alól a 2 tonna német acél itt a hiba
probáld ki vele valószinüleg menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!