Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy végre betudjak csajozni?
Üdv mindenkinek!
Lassan 22 éves srác leszek és még mindig ott tartok hogy nincs barátnőm, nagyon sokat próbálkoztam már, de minden lány elutasított, igaz volt már barátnőm még 17-18 éves koromban majdnem 1 évig voltunk együtt, de idővel kiderült hogy az is csak azért volt az ő részéről mert megsajnált engem, igaz volt benne érzelem iránta, de rájött hogy csak fellángolás volt az egész.
Ő azt mondta nekem hogy nem vagyok egy olyan álompasi, külsőre nem vagyok szép, sőt. A stílusommal nincs baj, mert sokan bírnak, de inkább csak barátnak szeretnének.
Már rengetegszer ért csalódás. kb 4 hónapja jöttem volna össze majdnem egy lánnyal akit egy házibulin ismertem meg egy közös haverom buliján, sokat beszéltünk, de mondta hogy nem akar tőlem semmit mert szintén nem vagyok az a szép álompasi.
Persze tudtam hogy változtatni kell ezen, lefogytam azóta több mint 10 kilót, elkezdtem komolyabban kondizni, sokat változtattam magamon persze még nagyon nem látszik, de sok ismerős akik régebben láttak mondták hogy szépen megváltoztam, de még mindig reménytelen az eset.
legutóbb 1 hete koptatott le egy lány, hogy neki van barátja, de közben egyáltalán nincs neki, mert kapom az információkat felőle, csak le akart koptatni, mert ő semmit nem akar tőlem.
most már minden önbizalmam elveszett, azt sem tudom már hogy hogyan tovább. Már nem tartom sok értelmét annak se hogy dolgozzak, és hogy a jövőmet építsem mert társ nélkül az élet szerintem egy nagy 0.
Én nekem borzalmasan fáj hogy szinte minden ismerősömnek van párja de én még egyedül vagyok és a legutóbbi bulin ahol 2 hete voltam mindenki a párjával volt én meg egyedül, és ez baromi rosszul esett. A lány aki akkor még nem tudta hogy mit akarok tőle, nem tudott jönni betegség miatt.
Már nem tudom mit kezdjek magammal, már nem tudom hogy min változtassak hogy jó legyek.
Most már teljesen elvagyok keseredve, azért is írok mert már nincs semmi ötletem hogy mi legyen.
A bátyám csak annyit mondott hogy egy sz@r vagyok, és hogy nem mindenkinek jut nő az életben, de semmi csajozási tanácsot sem adott még az életben, mondta hogy oldjam meg magam, már a szüleimtől is kapom a támadásokat hogy a bátyámnak már több mint 5 éve van kapcsolata idén lesz az esküvője, és már a közös házuk is lassacskán készen lesz, én meg egyedül itthon a szüleimmel élek, mert egyedül minek költözzek el itthonról, meg persze a szüleim sem akarják.
Nagyon megköszönném a hasznos válaszokat.
a kondizást ne hagyd abba. mostantól az lesz az életed értelme. Kell adni valami értelmet az életednek és erre a sport a legjobb. Eddz kitartóan, legalább amikor a teremben vagy, elfelejted a fájdalmadat. Hidd el ha izmos leszel, előnnyel indulsz majd csajozáskor.
Növelni tudod az esélyeidet, ha a dumádon, kisugárzásodon változtatsz. Igen is meg lehet tanulni csajozni, és tudatlan, negatív ember, aki azt mondja, hogy nem! Ugyanolyan tanult képesség mint bármi más.
pualetoltes.com
Innen szerezd az információt. Olvass sokat és ami tetszik, azt gyakran ismételd át, hogy berögzüljön. Ha valami nagy hülyeségnek tűnik, akkor az is, az interneten vagyunk, nem minden szentírás.
A nőknek három kulcsfontosságú dolog kell: magabiztosság, humor, siker.
Az önbizalom fejben dől el. Majd ha eleget olvasol rájössz hogy tudod növelni. A humor első feltétele hogy laza légy, ez szintén pszichés kérdés, de gyakorlással egyre lazább lehetsz. Beszélgess csajokkal! Folyamatos inger kell, hogy érjen, hogy gyakorolhass. A siker... ez maga az életed. Ahhoz, hogy egy nő be akarjon kapcsolódni az életedbe, jó életet kell élned, ami érdekes, változatos, boldog. Sose látszódjon, hogy boldogtalan vagy. A nőknek csak boldog, sikeres pasik kellenek. Ezért ne lustulj el, hogy fejődj az életben!
Kell egy jól meghatározott önálló stílus. Kell egy indentitás. Az, hogy tudd a választ a kérdésre: ki vagyok én? ezt neked kell eldöntened, nem szabad azért felvenni egy stílust, mert a szüleid ezt meg ezt engedik, vagy a haverok olyanok. Legyél merész és határozott. Ha önállóan, bátran meghatároztad, hogy mi vagy, akkor nőni fog az önbizalmad és a férfiasságod. Ha nem tudod, milyen stílusú legyél, indulj ki a zenéből, amit szeretsz.
A stílusod egyik eleme a hajviselet és az öltözködés. A hajadat mindig lődd be ha csajozni mész, de az a legjobb ha minden nap megcsinálod. Öltözködés terén is adj magadra. Nem kell sokat költeni, de azért valljuk be, a jó ruháknak megvan az ára. Cipőd is legyen jó. Borotválkozz, a szőr csak képeken férfias, valóságban nincs megengedve. Ha ezeket betartod, sokkal szebbnek fogod érezni magad, mindig, amikor magadra nézel! Hát még a nők mennyivel szebbnek fognak látni!
Röviden összefoglalva: tanulj csajozni, mert a tudás magabiztosságot ad, és a magabiztosság szabaddá tesz! indentitás legyen meg! ja és a legfontosabb, az egyetlen dolog, ami miatt élsz, az a SPORT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!