Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyerekkel lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Van egy unojatesóm megígértem neki hogy nyáron felviszem Pestre szétnézni ott. Most 5 éves. Pl a vonaton ha leülünk egy csajhoz akkor az bejön neki ha látja hogy mennyire szeretem a gyerekeket meg törõdök vele? Egyébként is ilyen vagyok nem játszanám meg.2013. jan. 20. 14:10
2/13 anonim válasza:
simán :)
de az információgyűjtést se felejtsd el a csajról -:)
3/13 PureGame válasza:
a veszélye, hogy előbb megkérdezi a gyerek nevét, mint a tiedet. Egyébként valakinek ez imponál és valakit taszít. Szóval embere válogatja.
4/13 anonim válasza:
Nálam nem lenne nyerő. Nem bírom a gyerekeket.
21/N
5/13 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy azthiszik, hogy a te fiad és így nem fogod őket érdekelni, mert nyilván egyedülálló férfit keresnek?
7/13 anonim válasza:
Sok férfin látom, hogy mosolyog rám, ha ott van vele a gyerek, azt gondolja, hogy én majd elájulok tőle... Hát engem pont nem érdekel a gyerek..
8/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok szóval aligha hiszik hogy a fiam.... max azt hogy a tesóm
2013. jan. 20. 14:19
9/13 anonim válasza:
Sztem aranyos dolog.
Az a gáz, ha úgy csinálod, hogy közben utálod a gyerekeket:D
10/13 A kérdező kommentje:
épp ezért írtam hogy nem kell megjátszani magamat mert imádom unokatesómat meg fõleg és õ is engem...
2013. jan. 20. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!