Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (kép) Probáltam csajozni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(kép) Probáltam csajozni, de nem ment. Miért?

Figyelt kérdés

[link]

22 éves vagyok, sosem gyúrtam, sosem sportoltam semmit. 173/64 ami a képen látható.

Eljártam csajozni, elég sok lány kavart velem, smároltam sokkal. Viszont szexelni egyik sem akart. Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak. Nincsenek nagy igényeim amugy, az átlag szépség nekem már minden igényemet kielégiti, de még ez is nagy elvárásnak bizonyult.

A "megy a csajozás" alatt azt értem, hogy legalább egyéjszakások vannak, vagy legalább vannak mindig csajok, akik legalább dugni össze akarnának járni.

2013. febr. 12. 19:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
nagybetű véletlen volt..
2013. febr. 12. 19:43
 22/57 anonim ***** válasza:
[link] csak 1910 kg ugyan de ilyesmikre gondoltam
2013. febr. 12. 19:44
 23/57 A kérdező kommentje:
a mostani barátnőm sportolt évekig, meg is látszik rajta, és ő meg pl szégyelli, hogy izmos a lába meg a karja. Piszkál a hasam miatt meg hogy nincs mellizmom. Viszont még igy is meg tudom dugni rendesen. Amikor még gimis voltam, akkor lapos volt a hasam, álloképességem is megvolt (30km hegyi túra után még 2km futás), de akkor is kis csira gyenge gyiknak nézett mindenki és a 13 éves kor óta cigiző, piáló helyescsávók erönléte is sokkal jobb volt mint az enyém. Pedig én egészségesen éltem, ők meg nem. Sajnos jopasinak születni kell.
2013. febr. 12. 19:46
 24/57 A kérdező kommentje:
ja am meg, ha széles vállú lennék, meg "jo husba" lennék, akkor tuti, hogy beirta volna már pár csaj, hogy a pocak szexi. Mert van egy csomo kérdés ezen az oldalon, ahol azt a véleményt hangoztatják egyes nők, hogy a pocak szexi...csak azt fejeltik el odairni, hogy a férfias himnemüeken szexi a pocak...
2013. febr. 12. 20:35
 25/57 anonim ***** válasza:
Nekem a túl széles váll se tetszik, meg a sok izom se. Enyhén széles váll elég szerintem, a derekad, popsid, mellkasod úgy formásabbnak tűnik. De ennyi kb.
2013. febr. 12. 21:29
 26/57 anonim ***** válasza:

"csak azt fejeltik el odairni, hogy a férfias himnemüeken szexi a pocak..."

A frászt... még rosszabb, véleményem szerint. Nem elég, hogy nagy, ormótlan, még pocakos is.

2013. febr. 12. 21:30
 27/57 anonim ***** válasza:
na ha az inteligenciád tényleg nagyobb mint a farkad,akkor meg tudom érteni a csajokat,biztos nem hordanak magukkal nagyítót és nem találták
2013. febr. 14. 15:19
 28/57 anonim ***** válasza:

4#-nek üzenem, 88 kilósan nincs pocakom !

A kérdezőnek meg azt, hogy a WORLD OF WARCRAFT helyett sportoljon..

2013. febr. 14. 15:31
 29/57 anonim ***** válasza:

Én most azt nem értem, hogy akkor tulajdonképp mi a gond...? Itt írod, hogy csajod van, csinos, sportos, dugni tudtok, intelligens vagy (állítólag) és minden. Sportolni nem késő elkezdeni... Most akkor mi is hiányzik az életedből?

17/L

2013. febr. 14. 15:54
 30/57 A kérdező kommentje:
anyád wowozik. sportolni csakazértse fogok menni.
2013. febr. 14. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!