Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (kép) Probáltam csajozni, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(kép) Probáltam csajozni, de nem ment. Miért?

Figyelt kérdés

[link]

22 éves vagyok, sosem gyúrtam, sosem sportoltam semmit. 173/64 ami a képen látható.

Eljártam csajozni, elég sok lány kavart velem, smároltam sokkal. Viszont szexelni egyik sem akart. Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak. Nincsenek nagy igényeim amugy, az átlag szépség nekem már minden igényemet kielégiti, de még ez is nagy elvárásnak bizonyult.

A "megy a csajozás" alatt azt értem, hogy legalább egyéjszakások vannak, vagy legalább vannak mindig csajok, akik legalább dugni össze akarnának járni.

2013. febr. 12. 19:08
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
41.-es teljesen egyetértek veled! Már én is kifejtettem itt ezzel kapcsolatban a véleményem,de ez a csávó csak kötekedni és nyafogni tud... ahogy a legtöbb ember, ő sem fog semmit tenni azért hogy jobban érezze magát,csak fő a levében és szid mindenki mást. Tudod,egyszerűbb mindenkit hibáztatni,mint tenni valamit..
2013. márc. 11. 14:43
 42/57 A kérdező kommentje:

na hát figyi, én nem nyávogtam, hogy nincs csajom, hanem eljártam és elég durván toltam, heti átlag két buli több mint egy évig, szinte minden alkalommal kavarás valami nöcskével (min. smárolás)...és azt vettem észre, hogy a csunyácskák össze akartak velem jönni, a vállalhatóbb nők meg elöbb utobb kioffoltak (mondjuk 1 max 2 randi után)...tehát nem ütöttem meg náluk a lécet. Pl ha a matek tudásomat átválhatnám izomra akkor elég jól állnék, csak hát a matektudással semmire nem megy az ember, az izom viszont kézzelfogható dolog. Ja és én ugy hoztam fel a matektudásomat elég jó szintre, hogy egy végtelenül gyenge középiskolából kerültem be a BME-re, és egyetemen kellett megtanulnom még gondolkodni is. Szal fektettem annyi energiát abba, hogy ne kurjanak ki az egyetemröl, mintha amennyit mások abba fektetnek, hogy izmosak legyenek. Csak igy utolag jöttem rá, hogy az izmok sokkal többet érnek mindennél. 1 kockahas többet ér, mint egy diploma ezt higyjétek el.

meg különben elmennek a pics.ába. Eljártam csajozni egy évig, és még baz meg gyurjam is ki magam? Hát a csajozás miatt szurjak el az életemböl még több évet? Hát miért nem születhettem átlagos testalkattal jó magasnak? Mert akkor minden sokkal könnyebb lenne.

2013. márc. 11. 14:59
 43/57 anonim ***** válasza:

Jézus,senki nem mondta,hogy tanulás helyett eddzél! A kettő NEM zárja ki egymást! Az edzőm munka és főiskola mellett heti min 6 edzésre járt, és ha volt még szabadideje otthon is edzett. És ezt úgy,hogy két óra volt az út a suliba.. Én főiskola, egy középfokú képzés és egy meló mellett hetente 3 edzésből egyet sem hagytam ki soha! Tehát nekem erről ne magyarázz,hogy vagy az egyik vagy a másik. És nem kondiba járunk,ahova akkor megy az ember,ha van ideje.

Nálad egyszerűen arról van szó,hogy rohadtul lusta vagy és egyszerűbb nyafogni,hogy hogy kicseszett veled az élet,hogy nem vagy 180 magas jókötésű gyerek, ahelyett hogy tennél valamit. Nem a lányokért,hanem magadért,hogy ne itt siránkozz! Szánalmas,ha valaki azért utál más embereket,mert azok jobbak nála valamiben,holott az adott embert sem gátolja meg semmi,hogy változtasson a dolgon..csak a saját makacssága!

Nem ismerlek,úgyhogy nem tudom milyen ember is lehetsz valójában,de ennek csak örülök. És nem azért mert 'nem jön be' ha valakinek diplomája van izmok helyett (kifejezetten utálom,ha valaki nagyon izmos!), hanem azért mert a diploma nem garantálja az intelligenciát!!És erre te vagy az élő bizonyíték az eddigi bejegyzéseid alapján!

További kellemes megkeseredett életet.! :)

2013. márc. 12. 00:54
 44/57 anonim ***** válasza:

Huuu egybol bekerultel a BME-re...grat, én is, és akkor mi van? Ez a leggazabb dolog hogy itt sajnaltatod magad......majd osszejon valami, de nem a kinezeteddel van baj, hanem a belsoddel

Azert dobtak ki 2 randi utan mert akkor kezdtek megismerni es lattak hogy ajjjaj itt baj van.....es leoffoltak. Valtoztass a gondolkodasodon es a hozzaallasodon, nem a kulsoddel van a legnagyobb baj....

2013. márc. 18. 18:15
 45/57 A kérdező kommentje:
de hát most is van barátnöm már honapok óta
2013. márc. 18. 18:53
 46/57 anonim ***** válasza:
Háát,minden tiszteletem a barátnődé... 44-el értek egyet,az eddigi megnyilvánulások alapján elsősorban nem a külső a probléma...
2013. márc. 19. 01:16
 47/57 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a a külsőd is, belsőd is egy nagy 0.
2013. márc. 31. 21:29
 48/57 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki magad és sok puncit kapsz.
2013. márc. 31. 21:34
 49/57 A kérdező kommentje:
tényleg?
2013. márc. 31. 21:53
 50/57 anonim ***** válasza:
nem kapsz több puncit ha kigyúrod magad mert a modorod, személyiséged nem lesz tőle jobb, hiába a test ha megszólalsz, beszélgetsz velük hamar levágják majd h baj van veled agyban és ugyanúgy kerülnek majd.....
2013. márc. 31. 23:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!