Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok, sosem gyúrtam, sosem sportoltam semmit. 173/64 ami a képen látható.
Eljártam csajozni, elég sok lány kavart velem, smároltam sokkal. Viszont szexelni egyik sem akart. Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak. Nincsenek nagy igényeim amugy, az átlag szépség nekem már minden igényemet kielégiti, de még ez is nagy elvárásnak bizonyult.
A "megy a csajozás" alatt azt értem, hogy legalább egyéjszakások vannak, vagy legalább vannak mindig csajok, akik legalább dugni össze akarnának járni.
meg az is milyen már, hogy látjátok hogy vézna vagyok és sokkal jobban be is mertek szólni.
2013. febr. 14. 17:30
32/57 anonim válasza:
Egyébként azt nem értem, hogy miért kell mindig a wow-val jönni? Nem minden punnyadt fiú wowos és nem minden wowos fiú punnyadt... Három olyan srác ismerősöm is van aki wowozik és mellette jól néz ki, sportos, van életük.
17/L
2013. febr. 14. 17:35
33/57 A kérdező kommentje:
nekem csak az a para, hogy nem tudtam kiélni magam, nem tudtam egyéjszakásokat se cisnálni se dugipajtikat tartani, mert lássuk be nagyon sok lány és fiu csinálja ezeket fiatal korában. Nekem csak a barátnőzés az egyetlen lehetöség, hogy szexelhessek is.
2013. febr. 14. 18:02
34/57 anonim válasza:
Én nem értelek téged, miért siránkozol, ha van barátnőd? Meg komolyan a barátnőd mellett egyéjszakáznál? Szerintem nem a tested miatt szartak le a lányok hanem egyértelműen a hozzáállásod miatt. Szard le a múltat, hogy nem szexeltél mással, hidd el sokkal jobb olyannal szexelni akit szeretsz már ha szereted őt.
2013. febr. 14. 19:49
35/57 anonim válasza:
Sportolni meg az egészséged miatt éri meg, a legtöbb nőt úgyse érdekli, hogy milyen izmai vannak egy pasinak, csak a legidiótábbak.
2013. febr. 14. 19:51
36/57 anonim válasza:
Akkor szerintem járj el gyúrni!!!
2013. febr. 24. 19:19
37/57 anonim válasza:
Nem,a jó pasik sem úgy pattannak ki az anyjukból,hogy jó a testük!
Ezt komolyan végig gondoltad?: utálod és irigyled azokat,akik jól néznek ki,de te megmakacsolod magad és csak azért sem teszel semmit,hogy te is jól nézz ki.. abszolút semmi értelme...ráadásul nem másnak teszel szívességet ha sportolsz,hanem magadnak.
Mondjuk manapság ez a megszokott,minden második ember azon nyafog,hogy szarul néz ki, de ha arról van szó,hogy tenni kéne valamit, na azt nem..
Egyébként az egyéjszkás kalandok kedvelői mi mást nézzenek,mint a testet?? Te is azt nézed:'Akik össze akartak volna velem jönni, azok meg csúnyák voltak.' --> tehát te válogathatsz,de a csajok legyenek ribancok és ne is nézzék meg,hogy kivel fekszenek le? Tök jogos,igazad van....a legszebb csajoknak kéne sorban állni a kegyeidért a jó tested és a megnyerő modorod miatt....
2013. febr. 24. 19:35
38/57 A kérdező kommentje:
a multkor láttam egy dokumentumfilmet narkósokról, az egyik gyerek benne már vagy 5 éve tolta a heroint minden nap és elengedett egy olyan szólást: "hát én alapból jó kötésű gyerek vagyok nem ilyen vékony mint most" Na hát olyan testalkata volt a csávónak 5 év herka meg higitózás után, mint nekem fél év durva gyúrás után lehetne max. Csak ennyi. Én már azzal a széles vállal is beérném amit más fiuk tényleg pusztán genetikával megkapnak.
2013. febr. 24. 20:03
39/57 anonim válasza:
4. kommentelő az 50 kg-os pasiknál se találnál kockahasat max a bordáival kevernéd össze....én 80 kg vagyok és elég kockás bár még akarom formálni :) amúgy a kiírásodra visszakanyarodva te úr isten :O még fiatal vagy most állj neki életmódváltásnak mert nem tudom elhinni, hogy meg vagy elégedve magaddal, figyelj a jelenlegi formádból még nagyon könnyen tudsz szépet alkotni később már nehezebb lesz tehát állj neki sportolni és nem csak a tested javul hanem a közérzeted kisugárzásod is és a nők is jobban akarnak majd :) Egyébként ha már a tested nem az előnyösebbik oldalad akkor ne reklámozd....
2013. márc. 11. 14:28
40/57 anonim válasza:
utolsó vagyok annyit hozzátennék még h ne sajnáltasd magad mert izmosnak még senki sem született én 16 évesen 60 kg voltam és 28-as kezem volt (kb egy női kéznek megfelelő) és mindenki lenézett sose nézték volna ki belőlem, hogy valamire is vihetem....de nekiálltam edzeni és 6 év természetes és kőkemény edzés után végre büszke vagyok az eredményemre és átlag feletti vagyok olyan erővel amit nagyon kevesen tudnak utánam csinálni és szép szálkás izomzatom van 80 kg vagyok és akik régen lenéztek most mind jön nyalizni meg tanácsért, katonának készülök és a különleges alakulatba akarok bekerülni pár éven belül.....tehát ne sírj ba*d meg hanem huzz edzeni és tegyél a külsődért valamit,hogy a szerinted alfahímeknek leszakadjon az álla és elismerjenek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!