Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, utáltatok már meg lányt emiatt?
Arra gondolok, amikor egy olyan lánnyal kerültetek össze, aki9 nagyon keményen ellenállt nektek. Küzdenetek kellett, teszteket, próbákat kiállni és nagyon nehezen kaptátok meg őt, mert "ő nem olyan lány".
Később viszont megtudjátok róla, hogy más fiúnak vagy akár fiúknak meg szinte első szóra megadta magát és hamarosan már ágyban voltak.
Ez kegyetlen érzés, mivel úgy érzi az ember, hogy nem ér annyit, mint a másik. Történt már valamelyikőtökkel hasonló?
Most akkor van fitymaszűkületed vagy nincs? Mert erről nem nyilatkoztál... Akkor ezek szerint igaz, mert nem nyilatkoztál róla.
Semmiképpen sem szeretnék egyoldalúan bíráskodni,de ha tényleg ebben a betegségben szenvedsz, akkor meg tudom érteni a korábbi barátnődet, hogy "kiszúrt" veled. Ha képes voltál őt beteggé tenni, akkor ezek szerint te nem is szeretted igazán...
Valaki itt írt olyat is, hogy ez egy régi sztori. Ha ez is igaz, akkor ezek szerint nem lehetett rossz a csaj, ha még most is róla ábrándozol. Miért nem tudod elfelejteni és új életet kezdeni?
Ezentúl használjak a beazonosításhoz nevet? És akkor tudod, hogy kivel van dolgod?
Amúgy még mindig érdeklődve várom a választ!
Elég hernyógörény lehetsz kedves kérdésfeltevő, ha nyilvánosságra bocsátod a kérdésedet, de aztán privátban válaszolgatsz, mert nem mered vállalni még így sem az arcodat. Amúgy a hozzáállásod és a válaszaid alapján sántít a sztorid és szerintem sok mindent nem mondasz el, vagy csak kitaláltad az egészet...
De lássuk be, elég felszínes is vagy ha azt kérdezed fentebb, hogy kinek hány % van a neve alatt. Ezek a fontos dolgok, igaz? Nem az, hogy hazudsz és elmismásolod önmagadat?
Egyébiránt kár, hogy vége lett a beszélgetésnek,mert hogy rövidre zártad a válaszaidat, azzal csak azt bizonyítottad be, hogy vaj van a füled mögött... Találkoztam már hozzád hasonlóval (már ha igazak a megérzéseim veled kapcsolatban) és a valóság szinte mindenben eltért az illetőtől hallottaktól. Summa summárum: a válaszaid alapján tuti biztos vagyok abban, hogy a saját gyengeséded és mulasztásaidat próbálod meg eltitkolni. Annyi bizonyos még, ha létezett ez a lány az életedben, akkor Ő biztosan nem olyan volt, mint aminek leírtad. Kár, hogy őt senki sem szólaltatja meg. Azért abban biztos vagyok, hogy Ő nem fog utánad itt sírni, mint ahogyan te teszed ezt. Nöjjél fel végre; ezt kívánom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!