Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, utáltatok már meg lányt emiatt?
Arra gondolok, amikor egy olyan lánnyal kerültetek össze, aki9 nagyon keményen ellenállt nektek. Küzdenetek kellett, teszteket, próbákat kiállni és nagyon nehezen kaptátok meg őt, mert "ő nem olyan lány".
Később viszont megtudjátok róla, hogy más fiúnak vagy akár fiúknak meg szinte első szóra megadta magát és hamarosan már ágyban voltak.
Ez kegyetlen érzés, mivel úgy érzi az ember, hogy nem ér annyit, mint a másik. Történt már valamelyikőtökkel hasonló?
fujj de utálom ezt!
igen mentem tönkre lelkileg emiatt, udvaroltam,virágto küldtem,volt csók is meg minden,erre jött egy vadidegen azzal meg egyböl ágyba ment...pszihologushoz is el kellett mennem emiatt
64 %, és mit tudott ő, amit te nem? Csak akkor válaszolj, ha van róla elképzelésed.
A pszichológus segített?
elsö vagyok!
29évesen megismertem végre azt a lányt akire mindig is vágytam és küzdöttem értem,mit nem élrtetek ezen?
ezért mentem tönkre ettöl,ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!