Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, utáltatok már meg lányt emiatt?
Arra gondolok, amikor egy olyan lánnyal kerültetek össze, aki9 nagyon keményen ellenállt nektek. Küzdenetek kellett, teszteket, próbákat kiállni és nagyon nehezen kaptátok meg őt, mert "ő nem olyan lány".
Később viszont megtudjátok róla, hogy más fiúnak vagy akár fiúknak meg szinte első szóra megadta magát és hamarosan már ágyban voltak.
Ez kegyetlen érzés, mivel úgy érzi az ember, hogy nem ér annyit, mint a másik. Történt már valamelyikőtökkel hasonló?
Egy érdekesség jutott még az eszembe. Igaz, ez csak egy film és alapból nem a komolyságáról volt híres, viszont volt egy része, ami nagyon megmaradt bennem.
A Forró rágógumi egyik epizódjáról lenne szó, húsz évvel a Piték előtt ez ment. (Nem vagyok annyira idős, csak pár éve leadta a tv)
Az egyik részben a lány teherbe esett az egyik helybeli machotól. A fiú persze nem hitte el, hogy tőle van a gyerek, el is zavarta a lányt.A csajszi teljesen kikészült (ugyebár Izraelben akkoriban másként álltak hozzá egy ilyen dologhoz, mint ma nálunk), egyedül arra a fiúra számíthatott, aki már régóta szerette volna, ha a barátnője lesz. Más lehetősége nem lévén eladta a biciklijét, hogy a lánynak ki tudja fizetni az abortuszt. Utána is végig mellette volt, neki köszönhetően talpra állt.
a következő házibuliban, amikor betoppant, a lányt látta lassúzni összeborulva a kegyetlen HMCS-vel, aki zokszó nélkül kidobta, mikor szorult a hurok. A fiú ledöbbent, utána elment onnan. Így lett vége annak az epizódnak.
Maga a filmsorozat összességében egy blőd viccparádé, de ez a rész döbbenetesen jó volt és -sajnos-nagyon is hiteles.
Szerintem egy nőnek nem csak az nagyon fontos ,amiket leírtál.
Odafigyelek a higiéniámra, meg arra, hogy a másik fél kiélhesse mellettem azt, aki valójában ő, és mindezt úgy, hogy nem húzom a szám közben, és nem veszítem el a férfiúi mivoltomat.
Gondoskodok a megfelelő hozzáállásról, és innentől rajta múlik, hogy mi lesz, mert én mindent megtettem, hogy jó legyen.
A nők nem szeretik , ha egy férfi gyerekként viselkedik. Vállalni kell a felelősséget, és őszintének kell lenni.
És igen, lehet, hogy vannak nálam vonzóbbak, izmosabbak, gazdagabbak, de minidig volt barátnőm, és ezek nem csak futó kapcsolatok voltak.
Úgyhogy kicsit nézz magadba, hogy mit rontottál el, vagy mire nem figyeltél oda, mert általában ez két emberen múlik.
Ha nem is igaz, hogy nem érsz annyit , mint a másik, akkor is érdemes elgondolkodni, hogy miért történt ez, mert biztosan voltak rá jelek, hogy valami nem stimmelt . . .
Azt hiszem, hallottam már rólad. Véletlenül nincs neked fitymaszűkleted? És nem kábé fél éven keresztül kérlelt téged, hogy műttesd már meg, mert mindig elfertőzted? És nem akkor mondtad, hogy most annyira ne keresse a társaságodat, amikor éppen az anyja kórházban volt? Ja, és mellesleg, mielőtt kórházba került, véletlenül nem flörtöltél vele(mármint az anyjával), vagy nem történt több is, mint flört?
Erre a történetre, amiket írtál én is emlékszem, és felháborít, hogy ennyire másra hárítod a felelősséget. Ilyen hozzáállással el tudom képzelni, hogy azóta sincs barátnőd, meg ezután sem.
Ez a történet nem 7-8 évvel ezelőtt volt? Még mindig nem dolgoztad fel?
Szerintem ezek után ne is álmodj egy normális csajról!
Szerintem ásd el magad, mert ha mondjuk egy nemi beteg csaj udvarolna nekem, akkor úgy elhajtanám, mint a legyet, nemhogy hagynám, hogy nyomuljon.
Szerintem nagyon szerencsés voltál, hogy egyáltalán hagyta magát behálózni, azok után/előtt/közben, amiket leírt itt valaki.
Ne csodálkozz, ha ezek után bárki jobbnak bizonyult nálad. Hálás lehetsz a sorsnak, h egyáltalán volt barátnőd.
Már, ha egyáltalán igaz az, amiket leírt az előttem szóló.
De ennyi év után miért bántana ez annyira, ha csak nem azért, mert talán minden lánnyal ugyanúgy jársz, mint az elsővel, és úgy látszik, nem véletlenül . . .
Már kezdett izgalmas lenni a sztori. Most akkor neked tényleg fitymaszűkületed van? Mert erre nem reagáltál...
Pedig már kezdtem volna neked igazat adni. Most akkor mi a valóság? Áruld már el nekem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!