Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, utáltatok már meg lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, utáltatok már meg lányt emiatt?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor egy olyan lánnyal kerültetek össze, aki9 nagyon keményen ellenállt nektek. Küzdenetek kellett, teszteket, próbákat kiállni és nagyon nehezen kaptátok meg őt, mert "ő nem olyan lány".

Később viszont megtudjátok róla, hogy más fiúnak vagy akár fiúknak meg szinte első szóra megadta magát és hamarosan már ágyban voltak.

Ez kegyetlen érzés, mivel úgy érzi az ember, hogy nem ér annyit, mint a másik. Történt már valamelyikőtökkel hasonló?

2012. dec. 29. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
ugyhogy udvaroltam,elvittem mindenhova,virágot küldtem neki,stb...és mivel ö is közeledett az hittem sinen vagyok,csak hát mégsem,és ne ribancra gondoljatok,hanem egy müvelt ,több diplomás lányra
2012. dec. 29. 21:24
 12/64 anonim ***** válasza:
25%
21:23 Azért nem ribanc vki, mert a kis gyökereket, mint te vagy lekoptatja. Inkább te vagy az éretlen kis pisis
2012. dec. 29. 21:27
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Akkor értem. Én is egy művelt, többdiplomás lány vagyok. És tudod, a szexusomat meg se érinti a virág meg amiket felsoroltál. Ha viszont valaki szexuálisan közeledik, aki nekem nagyon vonzó, azt azonnal akarom.:) Értsd, rövid ismerkedés után, intenzitástól függően pl. napok, hetek.
2012. dec. 29. 21:27
 14/64 A kérdező kommentje:

A legdurvább egyébként az, amikor az illető úgymond sokkal "rosszabb", mint te. Vagyis egy úgynevezett "menő fickó", aki nem éppen az eszéről és kifinomult modoráról ismert. annyi ilyen történetet hallani.

A legdurvább az volt, amit itt az oldalon olvastam, amikor 3 évig jártak, a aztán vége lett. A lány attól kezdve mindenkivel lefeküdt, míg a barátjával nem tette.

Am8i engem illet, a következő történt velem: tíz és fél hónap együttjárás után feküdt le velem a barátnőm (az első), aki szűz volt. Utána belejött a szexbe, nagyon megszerette. Utána vége lett a kapcsolatunknak. Később hallottam, hogy amikor "olyanja" volt, simán megdugatta magát egy vadidegennel, akit az utcán szedett fel.Ez nekem akkora kontraszt volt, hogy szabályosan ledöbbentem.

2012. dec. 29. 21:28
 15/64 A kérdező kommentje:
70 %, tudod, a kettős mérce az, ami felháborító. Vagy mindenkivel szemben legyetek állhatatosak vagy pedig a "kevésbé maszkulin" típus is kapja meg a testeteket, ez így korrekt!
2012. dec. 29. 21:31
 16/64 anonim ***** válasza:
Nekem is van ismerősöm aki így járt, de neki még a feke pállal is megdugatta magát a nője, úgyhogy az az igazi szégyen.
 17/64 A kérdező kommentje:
58 %, szövegértelmezés!
 18/64 anonim ***** válasza:

14-es, azért amit mástól hallasz, arra sose vegyél mérget. Elképzelhető, hogy az illető pusztán arra gyúrt, hogy kiborítson téged. Ennyi idősen lehetnél ennyire bölcs, hogy tudd, mindenkit az minősít, amit maga mond, tesz.

Ezt a sztorit egy illető mondta, őróla szól. Az, hogy megtörtént, igencsak kétséges. Te szoktál ilyenekről tudni pl. és továbbadod társaságban? Honnét tudna már egy intim együttlétről bárki harmadik ember? Gondolkodj!

Te hány embernek mesélsz evvel a lánnyal való együttléteid mikéntjéről, számáról?

2012. dec. 29. 21:32
 19/64 anonim ***** válasza:

kérdezö egyetértek,mindenkivel egyformán viselkedjenek,de

nincs ilyen sajnos mert nö nem logika alapján dönt

pl: nekem akármilyen vonzo egy nö ha buta liba nem kell,fordtva ez nem igaz,jo pasi,barom,az nem gond a nöknek

2012. dec. 29. 21:33
 20/64 anonim ***** válasza:

15-ös, ne haragudj, de 10 éves vagy, vagy hány?....Én egy EMBER vagyok, nem tárgy, és nem KAP meg senki, és pláne nem észdolgokon múlik ez, hanem a zsigerekben történik. Ha valakit nem kívánok, soha az életben nem fogok a közelébe menni, nem is értem, hogy gondolod ezt? Vagy Te is a szeretője leszel minden lánynak, aki ezt kéri Tőled? Pl. egy szutykos hajléktalan 60 évesnek, akitől undorodol? És azé hogy leszel, akire nem áll fel?

Csak mert nekünk is van egy testrészünk, ami vagy kiegyenesedik és megnyílik valakinek, vagy nem. ÉS egész életünkben jó ha akad 2-3 személyiség, akire ez működik.

Ezért választ a nő.

A férfinak sokkal több lehetősége van, mint egy nőnek, mert többekre áll fel a fütyije. Sok kultúrában köteles is a férfi elmenni a nővel, aki hívja.

2012. dec. 29. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!