Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lányt zavarba hozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt zavarba hozok azzal hogy nézem akkor tetszek neki?

Figyelt kérdés

2012. dec. 23. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos:)
2012. dec. 23. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Igen.

Egy nőnek semleges egyed nem tudja zavarba hozni a nőt, csak az, aki felé megmozdult érzésileg.

2012. dec. 23. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Vagy félre érted. Nem zavarban van, hanem zavarod a tapintatlan bámulással. Nem vádaskodni szeretnék, de némelyik férfi ilyen hibákba esik.
2012. dec. 23. 22:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és csak akkor jövök zavarba ilyentől, ha tetszik az illető. *-*
2012. dec. 23. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkit zavarba lehet hozni akár tetszel neki akár nem. Bárkit zavarba lehet hozni.
2012. dec. 23. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én zavarba tudok jönni a leplezetlen bámulástól- pl ha valaki buszon tányérnyi szemeket mereszt rám, és nem zavarja, hogy látom, hanem tovább bámul, akkor igen, az eléggé zavarba tud hozni, még ha a legkevésbé sem tetszik az illető.

De nyilván könnyebben jövök zavarba akkor, ha az egyén valamilyen szinten tetszik :)

2012. dec. 23. 22:11
 7/11 panini ***** válasza:
Engem speciel csak az tud zavarba hozni, aki valamilyen módon izgatja a fantáziám..:D
2012. dec. 23. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
panini ezt jó tudni, de sajnos sose úgy van amit egy nő mond:) Hoztam én már zavarba nőt akinek nem voltam szimpatikus, de még fantáziáját se mozgatom meg. Úgy dadogott jobbra balra, hogy megszólalni alig bírt:D
2012. dec. 23. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Utóbbinak címzem: nem mindenki olyan, ne bízd el magad.
2012. dec. 24. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Én pirulós fajta vagyok. Bármit teszem, bárkivel beszélgetek, ha egy teljesen idegen valaki rámnéz, szinte mindig elpirulok. Fiúkkal nem is tudok zavartalanul beszélgetni (ha tetszik az illetô, ha nem). Amint hozzám szólnak már tiszta vörös a fejem.

Ha ránézek egy nekem tetszô fiúra (de ô nem is néz rám) még akkor is elpirulok.

Nagyon utálom, de ez van.

2012. dec. 24. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!