Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk leszbinek gondoltok egy lanyt attol h szereti a rockot?
Egy fiu ismerosom mondta h nem jarna ilyen lannyal mert a legtobb esetben az ilyen lanyok leszbik
En pl imadom a Linkin Parkot akkor moat egybol leszbi vagyok? Ti errol mit gondoltok?
Amugy bocsi ha sok h.hibam volt csak telorol vagyok
14l
Mi köze van a kettőnek egymáshoz??? De most komolyan.
20 éves lány vagyok, imádom a rockot, nem vagyok leszbikus, elegánsan öltözködöm, és a gitárszólókra indulok be a legjobban.
6-os: Most nem akarok itt zenéről szóló vitát kirobbantani, de tekintve, hogy saját bevallásod szerint nem hallgatsz '85 után készült zenét, nem kellene véleményt alkotnod. A Linkin Park a tizenx évvel ezelőtt elindult nu-metal hullám idején, amikor rengeteg ilyen zenét játszó banda volt, ki tudott emelkedni a többi közül, szóval azért letettek valamit az asztalra. A mai számaik már más kategóriát képviselnek, de nem ez a lényeg. Szíved joga, hogy mit szeretsz, csak gondoltam, tájékoztatlak már egy kicsit, mivel láthatóan (és saját bevallásod szerint is) egy olyan zenekart fikáztál le, amit nem hallgatsz.
Kérdező: Az ismerősöd hülye.:D Én szeretem a rockot (sőt, a metál a nagy szerelmem:)), ennek ellenére megingathatatlan hetero vagyok.:)
Az a banda, ami Linkin Parc volt valamikor már rég elpusztult...szégyen amit ma játszanak.Túl elmentek rap-be, gyenge számok, már csak kereskedelmi célpontból léteznek...
És nem, nemvagy leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!