Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

erről az oldalról : www.szextali.hu bővebben:

körübelül két hónapja regisztráltam az oldalra és írogattam egy csajnak nagyon jól elbeszélgettünk 2x megis beszéltünk egy találkát de mind a 2x lemondta (20000forintomba került)

végiggondolva az elsőt ráírtam még1 lányra hátha szerencsém lessz így is történt vele is megbeszéltem 1 találkozót aztán mégegyet de nem lett belőle semmi mert mind a 2őt lemondta (ő 12500forintomba került) szerintetek átverés ez az ooldal? mert amikor regisztrálok akkor nekem is csinál egy accountot és nekem is lehetne írni. haverommal beszéltem és ő mondta hogy neki sikerült egyszer egy szexpartner kereső oldalon partnert találni és találkoztak is de már nememlékszik az oldal nevére.Szerintetek van olyan oldal amin tényleg találok szexpartnert és nem csak a pénzem költöm vagy az összes átverés?

bocs hogy regényt írtam

2012. dec. 23. 00:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most barátnőt akarsz találni vagy csak szexpartnert?
2012. dec. 23. 00:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Igényes nő ott nem ismerkedik.
2012. dec. 23. 00:54
 3/11 A kérdező kommentje:
csak szexpartnert
2012. dec. 23. 00:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Jesszusom, ez mi?? :O Azért, hogy ráírhass valakire ilyen horribilis összegeket kell fizetni? És még ezek után van pofája kijátszani? Nem mindegy, hogy szexpartnert keresnek, vagy pedig egy zsák pénzt keresnek vele, mert utóbbi esetben k.rvák, akik a munkájukra is alkalmatlanok. Legalább valami szexfórumot keress, ami ingyenes, biztos hogy van.
2012. dec. 23. 00:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor inkább barátnőt próbálj szerezni! Én nem ajánlom az ilyen oldalakat és a prostizást sem.
2012. dec. 23. 00:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen elméletileg ezen az oldalon akik vannak azok "ingyenesen" vállalnának habár 2/semmi lett belőle
2012. dec. 23. 00:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha pénzt kér érte, alapból k*rva. Amivel nem is lenne gond, de ez nem járja, hogy x összegért még egy találkozót sem bír megejteni...

Nem ismerlek, nem tudom hányadán állsz, de én soha nem fizettem ezért, pedig jópár alkalmin túl vagyok és eddig gond nélkül ment az egész. Sőt, volt olyan fizetős lány, aki azt mondta, hogy nem kell fizetni, mert ő is durván jól érezte magát...

pedig a méretem is full átlagos,

Szóval szerintem próbálkozz élesben...

2012. dec. 23. 01:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem azért, de a nyitóoldalból 3 lány képét ismerem fel.. neten keringő 10 éves képsorozatokból.

Ha van 20 ropid, inkább menj el egy rendes hivatásoshoz, és kész.

2012. dec. 23. 01:17
 9/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__28..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Lehúzás az egész és mindig akad 1-2 balek aki beszopja, lehet h mind2 szer ugyanazzal, sőt lehet h pasi volt az illető

2012. dec. 23. 01:25
 10/11 anonim ***** válasza:

"Tulajdonképpen elméletileg ezen az

oldalon akik vannak azok "ingyenesen"

vállalnának habár 2/semmi lett belőle"

De több mint 30000-et kifizettél már,nem?

Akkor ez mégsem ingyenes.

2012. dec. 23. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!