Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
erről az oldalról : www.szextali.hu bővebben:
körübelül két hónapja regisztráltam az oldalra és írogattam egy csajnak nagyon jól elbeszélgettünk 2x megis beszéltünk egy találkát de mind a 2x lemondta (20000forintomba került)
végiggondolva az elsőt ráírtam még1 lányra hátha szerencsém lessz így is történt vele is megbeszéltem 1 találkozót aztán mégegyet de nem lett belőle semmi mert mind a 2őt lemondta (ő 12500forintomba került) szerintetek átverés ez az ooldal? mert amikor regisztrálok akkor nekem is csinál egy accountot és nekem is lehetne írni. haverommal beszéltem és ő mondta hogy neki sikerült egyszer egy szexpartner kereső oldalon partnert találni és találkoztak is de már nememlékszik az oldal nevére.Szerintetek van olyan oldal amin tényleg találok szexpartnert és nem csak a pénzem költöm vagy az összes átverés?
bocs hogy regényt írtam
utolsó az sms ek nem ingyenesek
arra próbálok rájönni hogy a haverom melyik oldalon talált csajt magának habár az smsekért ott is fizetni kell de találkoztak3x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!