Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a srácról? Vajon akarhat valamit tőlem?
Az egész ipse egy kamu. Ha egy férfi érez, és komolyan érez, az nem szivecskézik neked.Az nehezen tud beszélni az érzéseiről, az nem ömleng, az nem szirupos, és az nem úgy hív téged ahogy a tucat embert hívják általánosságban, hogy le ne bukjanak.
Az nem írogat, hanem felhív téged, mert jó hallani a hangod.Az magától jelentkezik.Az nem írja le, hogy tiszta szívből szeret-az mondja.Az keresi a lehetőséget, hogy veled beszélgessen.
Ne dőlj be.. Ezt azok a pasik csinálják akik unatkoznak,és lapos a kapcsolatuk- amiről te írsz.
érdekes...kapásból az, hogy mindig ilyen távbarátnőt talál magának. Pszichológus leszek, így tudom pontosan, hogy vannak olyan emberek akik mindig ilyen kapcsolatokba keverednek bele.
Ettől függetlenül lehet rendes gyerek, beszéljétek meg hogy mit éreztek egymás iránt, és úgy menjen tovább a dolgo vagy alakuljon át vagy szakadjon meg, de tiszta lapokkal játszátok le.
Én 4 évig éltem 300 km-es távkapcsolatban, azóta felköltözött a srác, legalább egy városban vagyunk és minden tökéletes, bár nagyon más mint távban, sokkal jobb így:)
Tehát ha úgy érzed van értelme a dolognak, akkor menni fog távban is...ha nagyon nem megy, akkor meg valszeg nincs is értelme erőltetni.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!