Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, utáltatok már meg lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, utáltatok már meg lányt emiatt?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor egy olyan lánnyal kerültetek össze, aki9 nagyon keményen ellenállt nektek. Küzdenetek kellett, teszteket, próbákat kiállni és nagyon nehezen kaptátok meg őt, mert "ő nem olyan lány".

Később viszont megtudjátok róla, hogy más fiúnak vagy akár fiúknak meg szinte első szóra megadta magát és hamarosan már ágyban voltak.

Ez kegyetlen érzés, mivel úgy érzi az ember, hogy nem ér annyit, mint a másik. Történt már valamelyikőtökkel hasonló?

2012. dec. 29. 21:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Hát te bekattantál^^ Köszönöm szépen a gratulációd;) Kiderült, hogy milyen típus vagy. Sokkal jobban vagyok ott lélek ismeretben mint te gondolnád. Ismerem a legérzékenyebb lelket amely gyengéd egy szóra is és azt is ami erősebb a sziklánál és még többet. Te nem vagy komplett:D Először is nézz magadba majd olvasd vissza a saját írásaid. Uána elmagyarázom miért írtál hülyeségeket. Köszi mégegyszer, hogy megnevetettél:) 37 évesen ne büszkélkedj ilyen felfogással, bocsi.
2012. dec. 29. 22:03
 32/64 anonim ***** válasza:

"A nyáron is beszéltem egy ilyen sráccal,lehidaltam, milyen stílusban beszélt a csajokkal. Volt olyan csaj, akinek lazán megmondta, amikor az szerette volna húzni az időt, hogy: "Figyelj, nekem háromra mennem kell dolgozni, addig össze kéne hoznunk valamit, mert nem érek rá egész nap!"-És a lány nemhogy pofon nem vágta, nem káromkodott vele, hanem lazán belement!"

És el is hitted neki?:)

Nyugodj meg, ez csak duma.:)

2012. dec. 29. 22:05
 33/64 anonim ***** válasza:
56%
Mert felüdülés néha ősztinte férfit is hallani. Olyan fárasztó, mikor tudod, hogy csak azért teper, mert le akar fektetni, nekünk meg adni kell a h.lyét, mert ha nem, akkor aztán a fél városnak azt kezdi el terjeszteni, hogy mekkora ribancok vagyunk.. kis pisisek, és még azt hiszik, hogy értenek a nőkhöz
2012. dec. 29. 22:06
 34/64 A kérdező kommentje:

"A nőnek sokkal erősebb szexuális vágya van, mint a férfinak."

Ez nagyon érdekes, mert azt kell mondanom, hogy igaz. Az említett első barátnőmmel végigjártam az utat. amikor először találkoztunk, még azon is aggódott, hogy kigombolódott a felsője. Aztán fokozatosan léptük át a határokat, fehérnemű, meztelenség, petting, végül szex. Én szerettettem meg vele a szexet és utána bizony rettenetes étvágya lett. Napi három volt az adagja általában. De meg is küzdöttem ezért, nem "ingyen" volt.

2012. dec. 29. 22:06
 35/64 A kérdező kommentje:

Ezt most külön írom:

ha a nőnek sokkal erősebb a szexuális étvágya, akkor miért az van a köztudatban, hogy a férfiaké az? Még a könyvekben is ezt írják.

2012. dec. 29. 22:08
 36/64 A kérdező kommentje:
70 5, szerintem neki lehet hinni.
2012. dec. 29. 22:08
 37/64 A kérdező kommentje:
58 %, csak az a különbség, hogy ha ez az őszinteség egy "szuperhímtől" jön, akkor milyen remek, egyenes fickó, nem beszél mellé. De ha egy átlagos férfi ki merne ilyet ejteni a száján, minimum "lebunkózás" vagy akár még egy nyakleves is lehetne a reakció.
2012. dec. 29. 22:11
 38/64 anonim ***** válasza:
hát ilyen az élet rendje. Egy csúnya vagy átlagos csajnak sem lehet esélye egy jóképű srácnál, akkor fordítva minek kell rinyálni?
2012. dec. 29. 22:14
 39/64 anonim ***** válasza:
Mert meggyőzött téged:) Ám nem lehet ezzel általánosítani. Nem csak nőnek lehet nagyobb étvágya! Ha azt mondod a nőnek nagyobb a szexuális étvágya akkor általánosítasz. Az igaz, hogy a nők tudják kíváni és megörülnek bla bla bla, de a férfi ezt másképp éli meg. Mi férfiak nem úgy viselkedünk, ha túlfűtöttek vagyunk mint egy nő. Ez volt a baj a 37 éves válaszoló felfogásával is, általánosít. Biztos rossz tapasztalatai vannak.
2012. dec. 29. 22:14
 40/64 A kérdező kommentje:

"Egy csúnya vagy átlagos csajnak sem lehet esélye egy jóképű srácnál, akkor fordítva minek kell rinyálni?"

Dehogynem! láttam már ilyenre példákat! A legtöbb nő csak a testét ismeri csodafegyverként, holott egy férfit ezernyi más módon is meg lehet hódítani. Természetesen egy bizonyos szintet ehhez el kell érni, de afölött már az egyéb tulajdonságok jönnek. Sok mai lány, nő hírből sem ismeri a valódi nőiesség fogalmát. A kedvességet, bájt, az őszinte életörömöt. Ugyanúgy sokan nem művelik, képzik magukat, mert lusták hozzá. A férfiakat max. felületesen ismerik, nem mélységében. Pedig egy olyan lány, aki "csak" közepes, de rendelkezik a felsorolt erényekkel, könnyedén kiüt a ringből bármilyen 10/10 +-os jégkitrálynőt!

2012. dec. 29. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!