Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogyan tudnék túllépni?
24 éves pasi vagyok. És azt tapasztaltam, hogy a korombéli lányoknál eláshatom magam, mert teljesen átlagosan nézek ki, nem vagyok az a címlapfiú, akivel ők hajlandóak szóba állni. És anyagilag is teljesen átlagos szinten állok: nincs saját lakásom, saját autóm.
Tegnapi nap volt egy randim, ami feltette az i-re a pontot. Ugyan nem mondta ki a csaj, de a következő a szitu: szeret élni, ha egy buliban megismerkedik egy jópasival, akkor megtörténik (utána meg sír, hogy csak arra kellett), viszont velem csak akkor jönne össze, ha térden állva könyörögnék, vagy hetekig kitartóan udvarolnék neki (vacsorák, szerenád stb.).
És ez egy teljesen átlagos lány volt, NEM plázacica. Plázacicákkal SOHA sem ismerkedtem.
De már kezdek rájönni arra, hogy a plázacica és az átlagos "normális" lány között csak annyi különbség van, hogy a plázacica jól néz ki, és többet ad a megjelenésére. Belsőleg ugyanolyanok.
Bocsánat, ha indulatos levelet írtam, de a tegnapi randim után most eléggé a padlón vagyok.
Egy átlagos pasira tényleg ez a sors vár? Esélye sincs egy kölcsönös párkapcsolat kialakítására, mert mindig alárendelt fél lesz amiatt, mert átlagosan néz ki?
szerintem csak szimplán nem volt szerencséd és lelkinyommereket, komplexusos libuskákat fogtál ki :)
23l
Természetesen nem lesz több randi az illetővel. Ilyenekbe ugyanis nem megyek bele.
Csak rosszul esik hogy már a sokadik szart kapom az arcomba, és nem találtam eddig még egy olyan nőt sem, aki ne lett volna ennyire felszínes.
Kitartás ;)
Ha találkozol lányokkal csak annál próbálkozz akibe igazán szerelmes vagy.Ha csak egy kicsit érzel iránta akkor semmi esély.A szíved a legjobb GPS ha aztmondja hogy te szerelmes vagy abba a lányba teljesen, akkor nagy eséllyel összejön.Csak pozitívan.
Ha valaki akkor én tudom mit érzel.Énsem vagyok szupersztár alkat, arcra sem vagyok tökéletes és mellettem is sok lány illetve sikertelen próbálkozás ment el.De végül követtem a szívemet és immár boldog párkapcsolatban élek 3éve :)
Elhiszem, hogy nektek fiúknak ez nagyon nehéz, pláne ilyen "hölgyek" mellett.
Én mégis azt mondom, hogy ne add föl, eljöhet még a te időd is.
Oda-vissza is vannak rossz tapasztalatok, mégsem halt még ki az emberiség. :)
Ne csüggedj, az ilyen ribiket pedig került nagy ívbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!