16 éves a lányom. 3 hónapja szakítottak a barátjával, 9 hónapig jártak. De már régebben is együtt voltak, akkor majdnem egy évet.
Szóval szerintem még mindig nem jutott túl rajta. Még a fogkeféjét sem dobta ki.
Hogy segítsek neki? Az érzéseiről nem beszél, így nem tudom, mi van vele most...
2011. szept. 4. 16:01
1/10 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni. Meg kell varnod, mig a lanyod jon hozzad beszelgetni, kitarni a szivet, erzelmeit. Tudasd vele, ha kedve van beszelgetni, itt vagy neki.
2011. szept. 4. 16:04
2/10 anonim válasza:
Türelem. Én az első szerelmem után 4 évig nem tettem túl magam rajta. 3 hónap még bőven normális.
2011. szept. 4. 16:04
3/10 A kérdező kommentje:
Különben elég komoly kapcsolatnak tűnt, nagyon szerették egymást.. Úgy csillogott a szemük amikor egymásra néztek :)) A fiú úgy ölelte át mindig, mintha bármikor az életét adná a lányomért
2011. szept. 4. 16:05
4/10 A kérdező kommentje:
Nem fog velem soha ilyenekről beszélni. Még azt sem tudja kimondani nekem, hogy "szeretlek anya". Szóval nem tud az érzéseiről beszélni :(
Még csak nem is az első szerelme. Régebben járt sok fiúval 2-3 hétig, de azok nem voltak komolyak.
2011. szept. 4. 16:06
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy félreérthető a kérdésemben a fogkefés dolog. Szóval a fiú sokat aludt itt nálunk, és már kb ide költözött :) Saját fogkeféje volt nálunk.
2011. szept. 4. 16:07
6/10 anonim válasza:
Én is most váltam külön a páromtól,annyi hogy nekem ő a férjem. Tudom magamról,hogy nem szívesen beszélek a témáról,inkább magamba fojtom,vagy csak a barátnőmmel beszélek róla. Anya nekem is próbálna segíteni,de egyenlőre nem kérek a segítségből... Majd talán egyszer,várd ki az időt mikor ő kezdeményez,de mutasd felé,hogy bármikor nyitott vagy a beszélgetésre.
2011. szept. 4. 16:28
7/10 anonim válasza:
lefekeküdtek egymással? ő volt a lányodnak az első? mert ha igen, akkor még nehezebb lehet, mert mégis csak ő volt az első egy életre megjegyezte! :(
2011. szept. 4. 16:28
8/10 anonim válasza:
"Még a fogkeféjét sem dobta ki."
Talán 16 évesen túlzás volt a "fogkefe"...
próbálj meg vele beszélni...kérdezd meg mi újság a psik terén mostanában?
Ha nem tudod ezt megkérdezni valószínű nem vagytok olyan jó viszonyban, akkor meg ne erőltesd, megbeszéli a barátnőivel...
2011. szept. 4. 16:38
9/10 anonim válasza:
ne erőlködj, nem fog veled erről beszélni.. én se tenném, akkor már inkább a barátnőmmel... 17/L
2011. szept. 4. 16:44
10/10 anonim válasza:
Ne aggódj, túl fog lépni. Ha komoly párkapcsolati veszteség ér valakit, ugyanúgy dolgozza fel mintha gyászolna. Hagyd, hogy a maga tempójában adaptálja a veszteségét, előnyére fog válni, hihetetlen jó személyiségfejlesztő. Úgy segíthetsz neki, hogy felajánlod, hogyha beszélni szeretne róla, akkor bármikor számíthat rád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!