Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után fogok már...

Mennyi idő után fogok már végre túllépni rajta?

Figyelt kérdés

Május közepe óta nem láttam, június 10.-e körül szakítottunk, 1,5 év együttlét (bár volt 3 hónapos "szünet", nagyon hülye voltam..) után.

Úgy éreztem, hogy Ő az Igazi nekem, és ő is pont így érzett.. Tényleg mindent megtett értem. Csak még elég éretlenek voltunk ehhez, szerintem ha 10 évvel később történt volna meg, már rég férj és feleség lennénk.. Nme pedig külön...

Én még mindig nagyon nagyon szeretem a sok hülyesége ellenére is, a nap 90%-ban csak rá gondolok, mindenről ő jut eszembe. Próbáltam barátokkal lenni, de annyira nehéz volt mosolyt színlelni, hogy inkább hagytam, hogy egyedül túl legyek rajta. Csak hogy ez sem megy már július eleje óta... Azóta itthon vagyok és ennyi.

Minden álmomban ő szerepel, már ha tudok aludni.. Nagyon félek, nem érzem magam biztonságban nélküle. Szó szerint rettegek az éjszakáktól...

Mikor leszek már túl rajta? Volt jó pár pasim, de mindegyiken túlléptem 1-2 nap alatt.. Ez most teljesen más. Nagyon félek már a sulitól is, akkor minden egyes nap tettetni kell, hogy van életkedvem, ráadásul tanulni is kell majd.. Nem lesz erőm hozzá, már előre látom :((

16/L

2011. aug. 14. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Uhh szegénykém sajnállak:/

Én is voltam ilyen helyzetben,de én már kiszerettem belőle.Szüntess meg vele minden kapcsolatot (ha még beszéltek).Ha már nem,úgy mégjobb,nem kell görcsösen arra gondolni,hogy el akarod felejteni.Ha eszedbe jut,gondolj másra,eleinte nem könnyű.Nekem még most is eszembe jut,de már nem érzek semmit iránta.

2011. aug. 14. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi remény az újrakezdéshez?
2011. aug. 14. 18:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Utoljára kb június végén beszéltem vele msn-en. Ja és ráadásul msn-en szakított velem... Mert szüneteltünk, túlhajtotta magát suliban... És úgy volt vele, hogy minek ezért találkozni.. (1,5 óra messze lakok tőle)

Újrakezdeni szerintem nem fogjuk.. :( Bár eddig mindig visszataláltunk egymáshoz, de szerintem ez most már így marad..

Kiszeretett belőlem és azt mondta, hogy még gyerek egy komoly kapcsolathoz, és korlátozva érezte magát (heti 1, max 2x találkoztunk..)

2011. aug. 14. 18:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és a szakításos résszel arra akartam kilyukadni, hogy teljesen lezáratlannak érzem ezt így..
2011. aug. 14. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Viszont ha elmennék hozzá, a szemembe mondaná.. Akkor nem élnék túl sokáig, ebben biztos vagyok. Lelkileg nagyon labilis vagyok..
2011. aug. 14. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg van valaki, aki nem vet meg...

... aki nem gyűlöl... akinek számít, hogy élek...

... addig még van remény.

2011. aug. 14. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
16 éves 1,5 év párkapcsolat és jó pár pasid volt már? ...gratulálok
2011. aug. 14. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

oh, jaj te szegény, sajnálom !

De lehet , sőt biztos az lenne a legjobb, ha személyesen beszélnétek meg , még akkor is, ha ugyanez lenne a vége !

Addig nem tudod lezárni, míg tényleg nem tudatosul benned, vége :S most még várod, hogy lesz valami, hátha keres, hátha újra kezditek...ezért gyötröd magad !

Keresd meg és lesz ami lesz, de így magad teszed tönkre :O

2011. aug. 14. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de még sok időnek kell eltelnie sajnos... Velem 2 és fél éve szakított a barátom 3 év után, és a mai napig minden nap gondolok rá, és fáj, ha látom, sírni tudnék.
2011. aug. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!