Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét csináljak? Soha nem fogok túllépni? Hogy tudnám visszaszerezni?
Akármennyire is hihetetlen: nagyon szeretett a barátom, szerelmes volt belém 1 évig, aztán összevesztünk, kiábrándult belőlem, és azt mondta nem szerelmes. Nem tudta mit érez, aztán láttam, hogy ilyen hülye blogoldalakon kért tanácsot, hogy szakítson-e velem, és állítása szerint nem stimmel valami vele. :O
Msn-en szakított velem.
Már több, mint fél éve.
Nagyon szeretem, de így nem tudok túllépni.(én sem vagyok különb, hogy itt kérdezek, de próbálok az ő fejével gondolkozni)
Köszönöm, nagyon kedves vagy.
De nem vagyok hülyegyerek.
Mert szeretem őt.
Köszönöm a választ.
Miért, ha azóta nincs senkije, akkor nem mindegy, hogy 6 hónap telt el, vagy esetleg 2?
Egyetértek. Vele beszélj már ha akar veled beszélni.
Te most "húdeszerelmes" vagy, szóval hiába mondjuk neked, hogy nem jó se neked se neki, ha ezen a kapcsolaton dolgozol, ha most ezen rágod magad. Mi leszünk a hülyék. Vagy nem így gondolod?
Az én kívülálló véleményem: Nem fogod visszakapni! Soha!
Msnen szakított veled, azért mert soha nem szeretett téged és ezt nem tudta a szemedbe mondani sem. Az egész színjáték volt, lehet még ő maga is elhitte egy darabig, mert szeretett volna magának valakit, de tudta, hogy valami nem oké. Ezért érzett olyan szégyent, hogy még a szemedbe se tudta mondani mikor elhatározta, hogy legyen vége.
Így gondolod?
Hál istennek nem hiszek neked, és nem fogod elvenni tőlem azt a tudatot, hogy szeretett engem.
Ezt csak én tudhatom, nem tudod mi történt velünk, ezen most nem fogok veszkedni.
Egy 15 éves fiú még lehet, hogy nem úgy érez/gondolkodik, ahogy Te, kedves utolsó válaszoló.
És nem hülye senki, csak én, hogy itt próbálok segítséget kérni, ahol senkinek nem az a szándéka, hogy segítsen a másikon, hanem a saját sérelmeit kompenzálni valahogy.
A mások fikázása, szidása, elbizonytalanítása megy, de azt, hogy tényleg segítsünk a másikon, az már nem, sajnos.
:(
Persze most úgysem érted, amit mondok, de nem kell olyanokat mondani, hogy soha nem szeretett.
Ezt Te nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!