Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fenét csináljak? Soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét csináljak? Soha nem fogok túllépni? Hogy tudnám visszaszerezni?

Figyelt kérdés

Akármennyire is hihetetlen: nagyon szeretett a barátom, szerelmes volt belém 1 évig, aztán összevesztünk, kiábrándult belőlem, és azt mondta nem szerelmes. Nem tudta mit érez, aztán láttam, hogy ilyen hülye blogoldalakon kért tanácsot, hogy szakítson-e velem, és állítása szerint nem stimmel valami vele. :O

Msn-en szakított velem.

Már több, mint fél éve.

Nagyon szeretem, de így nem tudok túllépni.(én sem vagyok különb, hogy itt kérdezek, de próbálok az ő fejével gondolkozni)

2011. júl. 19. 09:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Félreértesz. Nem fikázásnak szántam, de ha te most úgy gondolod szerelmes vagy valakibe, akkor senkire nem fogsz hallgatni úgysem, pont ahogyan írtam.

Hidd el túl vagyok már én is egy olyan nagy szerelmen ami miatt szívtam eleget, és nem láttam mi az ami valódi és amit csak szeretnék ha valódi lenne. Ez van.

Ezzel segíteni akarunk és az nem lenne segítség neked, hogy temesd magad egy reménytelen küzdelem hegye alá.

De ahogy gondolod.

Az igazi szerelmeket nem egy év után választja szét a kiábrándultság... A fellángolásokat egy álomkép után elég gyakran. Félek ez már egy egyoldalú érzelem csak, nem gondolod? Ah mind1 nem ellened akarok beszélni, de vedd számításba ezeket a dolgokat is. Lehet könnyebb lesz továbblépni...

27F

2011. júl. 23. 17:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, és elnézést, nem akartam ilyen stílusban írni.

Csak azt nem értem, hogy akkor miért van annyira zavarban, ha találkozunk, miért nem mer rámnézni.

Máskor meg éppen, hogy olyan mélyen a szembe néz.

Miért csinálja ezt?

2011. júl. 23. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ismerős a helyzeted..és az is,hogy bármit kérdezek ilyennel kapcsolatban,csak a lehurrogó válaszokat kapom és nem is kérdezek inkább,majd tanulok a saját hibámból.

Nagyon jól tudom min mész keresztül,és ilyen hülyeséget sem hallottam,hogy azért szakít msnen mert nem szeret..Akit nem szeretek,annak simán a képébe dörgölöm,nem ?:D ..

Szerintem egy próbát minden megér,mégis mi a fenének kéne feladni valamit ?? Annyira unom az ilyen válaszokat,hogy lépj tovább,majd tovább lépsz,ha nem jön össze.Ha meg sem próbálod,honnan tudod,hogy nem sikerül és nem lehet jobb?Az emberek változnak;)

Én most jelenleg próbálok olyan lenni,mint régen,amikor megszeretett,aztán majd elhívom talizni(még korainak tartom) elhülyülünk élőbe,aztán vagy fellobban a láng újra -vagy nem.És tudod ha nem is jön be,lehet,hogy magad fogod érezni,hogy ugyan,nem is akartam,csak fellángolás volt,és máris egyszerűbb továbblépni,és még egy szuper BARÁTOT is megtartasz vele:)Legalábbis én már a magam részén tapasztaltam ezt.

19L

2011. júl. 23. 17:35
 14/20 tifike válasza:
SZERINTEM VALAKIT MEGISMERT DE TUDOK NEKED SEGITENI MERT ÉN MEGÉRZÖ VAGYOK ÉS HA ELMONDOD PONTOSAN HOGY ÉS MI VOLT KÖZTETTEK ELMONDOM ÉNI A LÉNYEGET HA ÉTRED
2011. júl. 23. 17:45
 15/20 tifike válasza:
ÉN TUDOK SEGITENI HA AKAROD UGYANIS MEÉRZÖ VAGYOK
2011. júl. 23. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért mert te szereted és most minden apró mozdulatában rejtett utalásokat fogsz felfedezni. Nekem az segített hogy minden kapcsolatot megszüntettem a volt kedvesemmel. Nem tudom ezt te megteheted e.

Nagyon rossz érzés, de tudom, hogy ha ő térne vissza sem jönnék vele újra össze most már. Elvégre amit tett velem az nem megbocsátható.

2011. júl. 23. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy hogyan szakítasz nagyon azon múlik, hogy milyen indokaid vannak.

Ha valakit szeretsz, azt nem engeded el. Ennyi! Tényleg ilyen egyszerű. Nem szakítasz vele se simán a képébe mondva, se msn-en keresztül, de még csak sms-be sem. Akit már nem szeretsz azzal ha normális vagy szakítasz, de sokan még akkor se képesek erre. Mert szakítani nehéz dolog ha egyoldalú lesz egy szerelem.

Valakinek a szemébe mondani, hogy nem érzel már iránta semmit, a világ egyik legnehezebb dolga. Főleg, ha tudod, hogy a másik szeret és bízik benned. Elárulni ezeket az érzelmeket nem könnyű.

Az emberek változnak. Azokat akik leragadnak a múltban megeszik a lángolierek. De legyen veletek máshogy.

A barátságról pedig jusson ez eszedbe: Egy jó barát örül a másik ember örömének.

Tényleg tudnál szívből örülni, mikor ez a "barát" új szerelemre talál?

2011. júl. 23. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:

hagy neki békét! ha már kiábrándult belőled akk ez van,

mindig minden lány vissza akarja szerezni az exét

fogd fel hogy vége -.-

2011. júl. 23. 21:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez nálam pont fordítva van,én akarnám vissza fiú létemre a volt kedvesemet.
2011. júl. 23. 21:10
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, minden válasz teljesen elfogadható, és mindenki máshogy látja a dolgokat.

Nagyon bonyolult, hogy miért, de a lényeg annyi, hogy: a szüleink megtiltották, hogy találkozzunk, mert a családjaink kiskorunk óta gyűlölik egymást, az most lényegtelen miért. Az én bátyám az ő osztálytársa, szintén nagyon rosszban vannak, és ezért titkolnunk kellett a kapcsolatot, mivel ha megtudták volna, nagyon sok kellemetlenség adódott volna.

De 15 évesen nem tudom, egy fiú mennyire bírja az ilyen kapcsolatot, ahol rosszak a körülmények és kevés a találkozás.

Télen majdnem meghaltunk, annyira hiányoztunk egymásnak, és nem tudtunk hova menni, kint meg majd megfagytunk.

Folyton írt smseket, hogy találkozzunk, nem bírja nélkülem hasonlók.. Mikor pedig végre találkoztunk, akkor meg olyan rossz hangulatba kerültünk, mert tudtuk, ez így nagyon nehezen működik. Nagyon szeretett engem, de szerintem a kapcsolatunk hullámvölgybe került, mert folyton egymást hibáztattuk, holott egyikük sem tehetett semmiről.Aztán jött egy nagy veszekedés, ami után napokig nem tértünk magunhoz. Megbántottam őt nagyon, mert már bennem is gyűlt a feszültség, holott addig ilyen sosem volt.

Azután mondta, hogy nem tudja mit érez, velem nincs semmi baj, csak a körülményekkel.Állítása szerint tökéletes voltam neki, de már nem érzi azt, mint az elején.

Fiatalok vagyunk, de hatalmas szerelem volt.

Azóta viszont már megváltoztak a dolgok, nem lenne baj, ha járnánk, megértenék a szüleim. Megbeszéltem velük.

2011. júl. 24. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!