Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább, mi tévő legyek?
Két éve kezdődött amikor középsuliba kerültem. Szerelmes lettem egy lányba majd nagyon hülyén viselkedtem. Ebből értetődő, hogy nagyon nem jött össze vele... Ezek után pedig nem voltam képes hozzá szólni de még köszönni se nagyon abban az évben. Aztán 10.-ben már köszöntem neki de néha vissza köszönt néha nem. Nem dumáltam vele szinte soha. Csak az évvégén és egyszer a nyáron így amikor nagyobb társaságban voltunk és én is ő is ott volt néha szóltunk egymáshoz de ennyi... viszont egyszerűen nem tudom elfelejteni, csak ő kell nekem. Már két éve tart, és már nem bírom... mit tegyek?
bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Megint elözö:
Amiatt meg ne aggódj ha van barátja, ha közli veled világosan akkor egyböl tisztában lehetsz azzal hogy most nem akar semmit tőled..
Innentől edöntheted hogy hagyod másnak,
vagy megpróbálod elérni hogy akarjon töled valamit is !
Nem nehéz elszerelni más nőjét főleg ha van egy kis mélypont köztük...
A lényeg a gesztusok és a beszélgetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!