Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már tovább? Mi tévő legyek?
17 éves lány vagyok, a Párom is 17(F)-.-
És arról van szó, hogy a sok buta fogdosásával, meg a hülye játszadozásaival, kiábrándultam belőle! De ő meg Iagzán szeret4 És létom rajta! Ésnem tudom ott hagyni, mert tudom hogy szenvedne! Még szeretem annyra, hogy még mindig kitartok melette. Lassan 7 hónapja, hogy járunk.
De nekem az az egy bűnöm, hogy beleszerettem az egyik spanjába! És annyira elvagyok keseredve! :(
Legszivesebben odamennék hozzá, és bevallanám neki amit érzek, és vele lennék Örökké! És annyira egyformák vagyunk, hogy kb ugyan azt lrezzük, ugyan azt gondoljuk, stb. És ha én szerelmes vagyok belé, akkor ő is uti érez valamit, mert volt amikor megéreztem, hogy ő szerelems érez... Na mindegy ezmost..
De ez nem fog összejönni a dolog :S
A Párom össze is verekedne vele, egy életre is megutálná akár! és a spanjára(a Páromérs, akibe szerelmes vagyok) azt öszevernék :S Pléne ha kiderülne, hoghy titokban járunk! 8mert csak úgy tudnánk) Annyira szenvedek! :(
Nem merem neki bevallani sem hogy szeretem, szegény Párom meg összetörne ha megtudná hogy a haverjába vagyok szerelmes!
Mi tévő legyek?
Köszönöm
Kedves Első! Köszönöm szépen :)
Lehet az lesz, de mégnem tudom :(
Várom a további válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!