Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább, mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Két éve kezdődött amikor középsuliba kerültem. Szerelmes lettem egy lányba majd nagyon hülyén viselkedtem. Ebből értetődő, hogy nagyon nem jött össze vele... Ezek után pedig nem voltam képes hozzá szólni de még köszönni se nagyon abban az évben. Aztán 10.-ben már köszöntem neki de néha vissza köszönt néha nem. Nem dumáltam vele szinte soha. Csak az évvégén és egyszer a nyáron így amikor nagyobb társaságban voltunk és én is ő is ott volt néha szóltunk egymáshoz de ennyi... viszont egyszerűen nem tudom elfelejteni, csak ő kell nekem. Már két éve tart, és már nem bírom... mit tegyek?

bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

2009. aug. 19. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Odamész hozzá, megmondod neki, hogy nagyon tetszik neked és elhívod valahova.
2009. aug. 19. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Gyűjts erőt, és írj neki, hogy beszélni szeretnél vele. Írd le, hogy tudod, hogy régen furán viselkedtél vele, ami miatt eltávolodtatok, de te ezt nem így akartad. Mondd el neki őszintén mit érzel. Jobb a biztos tudat, hogy hányadán állsz vele, nem? És akkor te is megnyugszol. Attól is már megnyugszol, ha hangosan kimondod majd. Sok sikert
2009. aug. 19. 22:46
 3/12 A kérdező kommentje:
"majd nagyon hülyén viselkedtem." = szerelmet vallottam interneten keresztül majd nem szóltam hozzá élőbe egy szót sem...
2009. aug. 19. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
mondd meg neki személyesen h még mindig nagyon tetszik,és nem lenne-e kedve elmenni valahová,h jobban megismerjétek egymást?
2009. aug. 19. 22:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként most van barátja.
2009. aug. 19. 23:05
 6/12 anonim ***** válasza:
hoppá, ez így azért másabb egy kicsit...akkor várd ki, mi lesz a vége. Az egyik kollégám a feleségét akkor szemelte ki a suliban, amikor volt a lánynak párja. A munkatársam kivárta, hogy szakítsanak, és akkor "csapott le" rá. Addig viszont türelmesnek kell lenned. Vagy az is lehet, hogy közben megtetszik neked egy másik lány..hm?
2009. aug. 19. 23:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Két éve arra várok, hogy megtetsszen egy másik lány. De a két év alatt egyszer randiztam akkor is ezen a lányon járt a fejem. Sokkal többről van szó annál, mit hogy tetszik... Egyébként a két év alatt már kb 4 pasija volt...
2009. aug. 19. 23:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor az lenne a legjobb, ha elmondanád neki. Azért nem jó, ha írsz neki, mert akkor, ha nem váalszol, azon gondolkozhatsz, hogy lehet, hogy eltünt az éterben a leveled. A választól függetlenül segítene neked megnyugodni. Ha rábólintana, akkor azért, ha meg nem, akkor azért, mert a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság. Ha esetleg nemet mondana, akkor próbáld meg elfogadni.
2009. aug. 19. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Első lépésben megszólítod és megkérdezed hogy nem zavarod e van e most rád egy kis ideje?

(törekedj arra hogy kezdetben te kérdezz mert akkor te irányítod a beszélgetést)

Ha éppen ráér, akkor kérdezd meg hogy emlékszik e még rád nyugodtan mond meg a teljes neved és kérdezd meg az övét is ha nem tudod nincs ebben semmi!!

(a továbbiakban próbáld a nevén szólítani, ez önbizalmat ad :) )

Kérdezd meg hogy van e kedve lemenni veled a büfébe egy akármire és közben beszélgetni.

Ha azt mondja hogy miért ne akkor menjetek és kérdezgess töle mindefélét, hogy milyen az osztálya melyik tanár a kedvence melyiket ki nem állhatja, miért és egyéb általános dolgok..

Ha azt mondja hogy nem most nem megy büfébe itt is tud beszélgetni akkor te mond azt hogy oké de te lemész mert venned kell ezt azt és kérdezd meg hogy meg fog e várni amig visszaérsz..

Aztán a büfében vegyél vmi apróságot neki is rágót vagy tudomisén (de elötte ne kérdezd meg legyen meglepetés) aztán amikor visszamész add oda neki és mond hogy köszi hogy megvártál (ha nem akarja elfogadni akkor mond hogy pedig ezt meglepetésnek szántad) aztán elkezdhetsz vele beszélgetni a fent említett általános témákról...

Nem nehéz és kb ennyi fér bele egy szünetbe..

Aztán következő szünetben lehet folytatni hasonlóképpen..

Egy idő után észre fogod venni hogy ő kérdez e dolgokat tőled, ha nem kérdez csak állandóan válaszolgat akkor valószínüleg nem igazán érdeklődik feléd abbana pillanatban!

Ha ez így van akkor vonulj vissza egy kicsit és próbálkozz legközelebbi alkalomkor hátha jobb kedve lesz..

Kérdés nélkül sose kezdj el ömlengeni vagy dicsekedni magadról mert annál nincs rosszabb! Az az egyenes út hogy hülyét csinálj magadból.. Csak szerényen pengesd és lazán!

24F

2009. aug. 20. 03:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Elözö vagyok

Ha 2 év alatt 4 pasija volt akkor már ismeri a dörgést úgyhogy még csak azon sem kell aggódnod hogy ő fogja elbénázni...

Minden csak rajtad múlik!!

2009. aug. 20. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!