Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelt kérdés
osztálytársaim, minden csajtól undorodnak az osztályból. pedig ők egyáltalán nem helyesek, sőt van aki kifejezetten nagyon csúnya (aki meg nem, az meg nagyon b*zis). és a csajok viszont rohadt jók. de tényleg. kifogástalanok. és a fiúk meg állandóan beszólnak nekünk stb. mert ugye mi nem fullos csajok vagyunk, hanem olyan természetesek. és az pl lehet hogy én csúnya vagyok, csak próbálom magam szépnek látni, viszont a többi csaj rohadtjó. és őket is bántják.
2012. nov. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
másrészt beszólnék az ilyen mihaszna kölyköknek:D mi van öcsém nem elégített ki otthon a barátnőd s itt vezeted le a feszültséget? menj ki szünetbe rejszólj egyet a wc-én és húzd le magad jobban jár mindenki. ennyire ne nyilvánítsátok ki hogy tetszünk nektek:D
2012. nov. 25. 17:31
 42/43 A kérdező kommentje:

fúúúj :D

áá, hidd el csak szívnánk vele ha visszaszólnánk

2012. nov. 25. 17:32
 43/43 anonim ***** válasza:

Egyetértek :)

Nem kell velük foglalkozni... nyomorékok!

2012. nov. 25. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!