Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen szemét fiúk?
Ne foglalkozz velük. Én mennyire örültem volna ha olyan osztályban lettem volna ahol természetes szép lányok vannak nem iylen rohadt k*rvák mint anó az én osztályomban.
21/F
de ők nem akarják hogy kelljenek nekünk, mert mint mondtam undorodnak tőlünk!
szövegértésetek teljesen jó
3. köszi :)
amúgy igen ez a megoldás, hogy szegény csajokat minél jobban megalázni mások előtt. ti meg is érdemlitek hogy ne legyen csajotok.
#8-as, hát látom te is nagyon magányos vagy.
miért is vagyok beképzelt? Istenem, mennyire nem tudtok olvasni. írtam, hogy lehet hogy én csúnya vagyok, de azt látom hogy a többi csaj jó! tehát nem vagyok beképzelt -.-
és épp ezaz hogy mi nem képzeljük magunknak felsőbbrendűnek egyáltalán, sőt teljesen kedvesek vagyunk a csúnyább fiúkkal is, ha ők is kedvesek velünk, sőt meg se jegyezzük még egymás között sem, hogy hú hát ez nem nézett ki jól. a fiúk oltogatnak minket hogy milyen rondák vagyunk stb, ők érzik magukat felsőbbrendűnek, nem mi. csak én írtam le, hogy én látom, hogy a csajok jobban néznek ki mint a fiúk, és hogy a fiúk ennek ellenére is bántanak minket. pedig mi soha nem voltunk velük bunkók.. de neked hiába magyarázom, úgysem érted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!