Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelt kérdés
osztálytársaim, minden csajtól undorodnak az osztályból. pedig ők egyáltalán nem helyesek, sőt van aki kifejezetten nagyon csúnya (aki meg nem, az meg nagyon b*zis). és a csajok viszont rohadt jók. de tényleg. kifogástalanok. és a fiúk meg állandóan beszólnak nekünk stb. mert ugye mi nem fullos csajok vagyunk, hanem olyan természetesek. és az pl lehet hogy én csúnya vagyok, csak próbálom magam szépnek látni, viszont a többi csaj rohadtjó. és őket is bántják.
2012. nov. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

"magyarázd már meg, miért is vagyok öntelt???"

- Olvasd el a kioktató válaszaidat.

Neked van gondod, ha egyből úgy veszed, hogy a rusnya szót ugyanúgy használtam, ahogy Te a csúnyat, holott én azokra értettem, akiket Te általánosságban nem helyesnek tartasz (szerintem nincs ngay különbség). Szóval nagyon nincs miért kioktatnod, ráadásul nem ilyen lekezelő hangnemben.

És még nyomoréknak is nevezel valakit. Mégis mire fel?

Én ezzel befejeztem.

2012. nov. 25. 16:47
 22/43 anonim ***** válasza:

12-es vagyok! Most komolyan mond már meg hova jártok le oltom én a csőgatyás divatb*zikat:D Azokat a legkönyebbek mert:

1. idióták

2. azt hiszik hogy ők a normálisok közbe nem

3. csak a szájuk nagy, nem mernének nekem visszaszólni:D, ha még is akkor úgy sem tudnának megverni:D

De most komolyan az iylen embereket szeretem leoltani leginkább:D

2012. nov. 25. 16:47
 23/43 A kérdező kommentje:

Mire fel? hát épp erről írok egész eddig :)) persze te csak itt azt látod, hogy ha egy lány bántani mer egy fiút, azt le kell oltani, mert úgyis mindig a fiúknak van igaza, a lányok pedig csak a külsőre meg a pénzre mennek...

Nem tudom ki oktatott ki kit először, amúgy meg. mindenkinek a saját hangnemében válaszoltam :)

2012. nov. 25. 16:49
 24/43 A kérdező kommentje:
hát elég sok ismerősünk van aki le akarja oltani meg megverni őket :D meg is érdemelnék, de nem érnek annyit :D
2012. nov. 25. 16:51
 25/43 anonim ***** válasza:

"persze te csak itt azt látod, hogy ha egy lány bántani mer egy fiút, azt le kell oltani, mert úgyis mindig a fiúknak van igaza, a lányok pedig csak a külsőre meg a pénzre mennek... "

- Ezzel aláírtad, mennyire rosszul ítéled meg az embereket. Azért ne mossál már össze az első válaszolókkal.

2012. nov. 25. 16:52
 26/43 A kérdező kommentje:
meg amúgy a többi "kedves" válaszadónak! itt nem lány-fiú viszonyról próbálok beszélni, hanem ember-ember viszonyról (mondjuk az igaz, hogy rossz kategória:S)! a fiúk a többi fiút is bántják!! meg itt fel sem merül a párkapcsolat gondolata, hogy azért bunkók mert amúgy nem kellenének nekünk. hanem az, hogy az ember társunkkal nem bezsélünk így, főleg ha nem érdemli meg. mi soha nem bántottunk senkit, nekik sem kéne.
2012. nov. 25. 16:53
 27/43 anonim ***** válasza:

"itt nem lány-fiú viszonyról próbálok beszélni, hanem ember-ember viszonyról"

- Na, ha így közelíted meg a problémát (és persze nem ebbe a kategóriába írod), nem jönnek ilyen válaszok.

2012. nov. 25. 16:55
 28/43 A kérdező kommentje:
azt írtad befejezted, nem?
2012. nov. 25. 16:55
 29/43 A kérdező kommentje:

hát igen, amúgy úgy kellett volna, de hát már késő :D de azt hittem, hogy ez nyilvánvaló, úgy tűnik mégsem.

meg eredetileg más kérdést akartam feltenni, azért maradt ez a kategória.

2012. nov. 25. 16:56
 30/43 anonim ***** válasza:

Kijártátok már az általánost? Mert ott megy ezerrel a lányok szivatása, piszkálása.

Nálunk is ez ment általános iskolában, sok kis gyökér, neveletlen srác, tisztelet a kivételnek, mindenkinek beszólogatott valamiért... majd kinövik... vagy nem és ilyen szerencsétlenek lesznek, mint a többiek, akik gyűlölik a lányokat/nőket és mindenféle mesét kitalálnak róluk.

2012. nov. 25. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!