Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelt kérdés
osztálytársaim, minden csajtól undorodnak az osztályból. pedig ők egyáltalán nem helyesek, sőt van aki kifejezetten nagyon csúnya (aki meg nem, az meg nagyon b*zis). és a csajok viszont rohadt jók. de tényleg. kifogástalanok. és a fiúk meg állandóan beszólnak nekünk stb. mert ugye mi nem fullos csajok vagyunk, hanem olyan természetesek. és az pl lehet hogy én csúnya vagyok, csak próbálom magam szépnek látni, viszont a többi csaj rohadtjó. és őket is bántják.
2012. nov. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Miért vagyunk beképzeltek fejtsétek már ki??? ÉN írtam, hogy a TÖBBI lány jó! ki itt a beképzelt?

na mindegy, hiába töröm magam nektek. ti sem vagytok jobbak.

2012. nov. 25. 16:26
 12/43 anonim ***** válasza:
Hmmm írd le melyik suli melyik osztályába jártok és megyek oda:D De komolyan nem vicc:D Ha tényleg iylen nyomorékok járnak az osztályotokba akkor tényleg értelmetlen velük jópofizni. Kár hogy nem vagyok ott:D
2012. nov. 25. 16:30
 13/43 anonim ***** válasza:

Micsoda hányingerkeltő némelyik válasz... Undorítóak vagytok, és férfiatlanok. Ezért nem kelletek senkinek, mert ugyanolyan taszító ez a másolat hibáztató, ostoba sztereotípiákat hangoztató stílus, mintha tajparasztság! Jah, bocs, a "TÉNYEK" (komolyan besz*rik már az ember :DDDD) azt mutatják, hogy azok kellenek, persze!!!!!!44

Kérdezőnek:

Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, de gyanítom, hogy elég fiatalkák. Szimplán éretlenek azok a fiúk, és azért piszkálnak, mert rátok rejszolnak otthon, és igaziból magukat utálják amiatt, hogy ezzel szemben képtelenek komolyan kezdeni veletek valamit a saját értelmi korlátaik miatt, és ezt rajtatok vezetik le! :D Nem kell velük foglalkozni, majd felnőnek jó esetben.:)

2012. nov. 25. 16:31
 14/43 anonim ***** válasza:

Miért vagy beképzelt? Hmm... talán ezért:

"minden csajtól undorodnak az osztályból. pedig ők egyáltalán nem helyesek, sőt van aki kifejezetten nagyon csúnya (aki meg nem, az meg nagyon b*zis). és a csajok viszont rohadt jók. de tényleg. kifogástalanok. és a fiúk meg állandóan beszólnak nekünk stb."

Tehát összefoglalva: a fiúk rusnyák, örülniük kellene, hogy egyáltalán ilyen jó csajokkal lehetnek egy osztályban, ehelyett beszólnak a lányok, PEDIG ők jól néznek ki.

És ne félj, nem vagyok magányos.

2012. nov. 25. 16:33
 15/43 anonim ***** válasza:
Amilyen idióta öntelt p*csák vagytok (legalábbis te, kedves kérdező), meg is értem, hgoy így viszonyulnak hozzátok.
2012. nov. 25. 16:36
 16/43 A kérdező kommentje:

#12-#13 Köszönöm hogy valaki végre megértett :))) nagyon aranyosak vagytok:) 17-18 évesek vagyunk. és tényleg a nyomorék rájuk a legjobb szó. annyira el vannak telve maguktól. aztán majd pár év múlva meg kellenének nekik az olyan csajok akiket most bántottak, meg megaláztak... na de mindegy :))

#14 -es: továbbra sem valami jó a szövegértésed. arra a 6-7 fiúra értettem ezt, akik bántanak minket. nem írtam, hogy mind rusnya, azt írtam hogy van amelyik (persze tudom hogy ezt neked nehéz felfogni, de van különbség.:)). a többi pedig nem helyes. mert nem az, akárhogy is nézem őket.

és igen a végét pont jól értetted. örülniük kéne, mert olyan csajok vannak egy osztályban (nem magamra célzok) akiért ölni lehetne! gyönyörűek, okosak, viccesek, kedvesek, minden ami kell (nem mindegyik csaj ilyen, de jópár van). és ehelyett bántják őket, mikor a csajok soha semmilyen megjegyzést sem tettek rájuk. de hát ezt te úgysem fogod felfogni :)

2012. nov. 25. 16:39
 17/43 A kérdező kommentje:
magyarázd már meg, miért is vagyok öntelt??? hol írtam magamról egy jó szót is? hol?
2012. nov. 25. 16:40
 18/43 anonim ***** válasza:

Én mondjuk kíváncsi lennék,hogy tényleg olyan jók-e azok a csajok,mint te állítod.Nálunk ez már 8.osztályban kiment a divatból,szóval elég érdekes suliba járhatsz.

16/F

2012. nov. 25. 16:41
 19/43 A kérdező kommentje:
ja és ezek a fiúk az osztályban lévő többi fiút is bántják, nekünk kell megvédeni szerencsétleneket. mert ők nem csőgatyát meg v-nyakú pólót hordanak ezért már őket is bántani kell nyilván :S
2012. nov. 25. 16:43
 20/43 A kérdező kommentje:
tényleg olyan jók :) van pl 4 olyan csaj, akikbe azon a pár fiún kívül minden fiú ismerősöm "szerelmes". persze nem szerelmes de nagyon tetszenek nekik:)
2012. nov. 25. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!