Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen szemét fiúk?

Figyelt kérdés
osztálytársaim, minden csajtól undorodnak az osztályból. pedig ők egyáltalán nem helyesek, sőt van aki kifejezetten nagyon csúnya (aki meg nem, az meg nagyon b*zis). és a csajok viszont rohadt jók. de tényleg. kifogástalanok. és a fiúk meg állandóan beszólnak nekünk stb. mert ugye mi nem fullos csajok vagyunk, hanem olyan természetesek. és az pl lehet hogy én csúnya vagyok, csak próbálom magam szépnek látni, viszont a többi csaj rohadtjó. és őket is bántják.
2012. nov. 25. 16:09
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
17-18 évesek vagyunk. épp ezért nevetséges. legutóbb pl lehugyozták a szivacsot, hogy a hetes csaj azzal törölje le a táblát.
2012. nov. 25. 17:04
 32/43 A kérdező kommentje:
ja és egy jó gimnáziumba járunk mellesleg :/
2012. nov. 25. 17:05
 33/43 anonim ***** válasza:
Azért ilyenek, mert tartanak attól hogy ilyen csajokat nem kaphatnak meg. Ez a felnőtt életben is így megy.Az a férfi aki nem kaphatja meg azt a nőt aki tetszik neki akkor az a világ legnagyobb ri@anca, stb megjegyzések hagyják el a szájukat.Sajnos ez általában így van némelyik pasinál.Még a munkahelyeken is ez megy.Amikor a csinos kollegina ügyet sem vesz a kiéhezett férfikollégákra.:)
2012. nov. 25. 17:08
 34/43 A kérdező kommentje:
de párnak van csaja. meg higgyétek el, hogy nem kellenénk nekik, semmi pénzért.
2012. nov. 25. 17:10
 35/43 anonim ***** válasza:
Akkor csak simán retardáltak, nálunk középsuliban ez nem ment már, azért érdekelt, hogy hol tanultok még... mik vannak, te jó ég...
2012. nov. 25. 17:16
 36/43 anonim ***** válasza:

dehogyisnem:D az hogy van csajuk nem jelent semmit:D

A munkahelyen a férfikollégáknak is van feleségük,barátnőjük de attól még munka után de jó is lenne 1-2 kolléganőt magukra húzni, nos mivel ez nem mindig kivitelezhető így inkább jobb bántani és bemártani a főnöknél a kolléganőt.Olyan munkahelyen dolgoztam ahol több férfi dolgozott mint nő s az évek alatt tapasztaltam hogy mi megy körülöttem nem csak a 18 évesek ilyenek hanem sajnos az idősebbek is:)

nem kell velük foglalkozni, keresztül kell nézni rajtuk ennyi.

2012. nov. 25. 17:16
 37/43 anonim ***** válasza:
a lányok a rossz fiúkat szeretik és ezt az osztálytársaid is tudják (meg mindenki más is), nah ezért :DD
2012. nov. 25. 17:17
 38/43 A kérdező kommentje:

hát egy barátnőmnek sincsen rosszfiú pasija, de még ha ez igaz is lenne valamilyen szinten, akkor sem azokat a rossz fiúkat szeretjünk, akik lehugyozzák a szivacsot, dobálnak minket szünetekben stb

köszi am a normális válaszokat :D

2012. nov. 25. 17:19
 39/43 anonim ***** válasza:
én kifejezetten utálom a rossz fiúkat. egyrészt rég kinőttem belőle, másrészt van egy csodálatos párom aki akár lehetne akár rosszfiú is, de nagyon is jófiú és imádnivaló külsőre belsőre is:D
2012. nov. 25. 17:27
 40/43 anonim ***** válasza:

" legutóbb pl lehugyozták a szivacsot, hogy a hetes csaj azzal törölje le a táblát."

Na, most felsírtam! :'DDD

Amúgy én is egy viszonylag színvonalas budapesti gimnáziumba jártam, és ott is hasonlóan színvonalas dolgok mentek még utolsó évben is, csak nálunk nem kifejezetten a lányokat sújtották ezek, hanem inkább mindenkit, egymást is szívatták.

Egyik srácot leküldték krétáért, ő pedig hozott is, csak épp húgyba mártogatta, mielőtt odaadta volna a tanárnak.

A szép, normális lányokat nem igazán értékelték nálunk a fiúk, csak a manipulatív r*bancokat. A normális lányok le voltak nézve, legtöbbször szimplán ignorálták őket, de néha be is szólogattak.

Velem egyszer etettek olyan cukrot, amiről később kiderült, hogy egyik srác hónapjában meg gatyájában járt.

.

.

.

stb.

Sajnos a legtöbb fiú későn érik. :D

2012. nov. 25. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!