Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen szemét fiúk?
dehogyisnem:D az hogy van csajuk nem jelent semmit:D
A munkahelyen a férfikollégáknak is van feleségük,barátnőjük de attól még munka után de jó is lenne 1-2 kolléganőt magukra húzni, nos mivel ez nem mindig kivitelezhető így inkább jobb bántani és bemártani a főnöknél a kolléganőt.Olyan munkahelyen dolgoztam ahol több férfi dolgozott mint nő s az évek alatt tapasztaltam hogy mi megy körülöttem nem csak a 18 évesek ilyenek hanem sajnos az idősebbek is:)
nem kell velük foglalkozni, keresztül kell nézni rajtuk ennyi.
hát egy barátnőmnek sincsen rosszfiú pasija, de még ha ez igaz is lenne valamilyen szinten, akkor sem azokat a rossz fiúkat szeretjünk, akik lehugyozzák a szivacsot, dobálnak minket szünetekben stb
köszi am a normális válaszokat :D
" legutóbb pl lehugyozták a szivacsot, hogy a hetes csaj azzal törölje le a táblát."
Na, most felsírtam! :'DDD
Amúgy én is egy viszonylag színvonalas budapesti gimnáziumba jártam, és ott is hasonlóan színvonalas dolgok mentek még utolsó évben is, csak nálunk nem kifejezetten a lányokat sújtották ezek, hanem inkább mindenkit, egymást is szívatták.
Egyik srácot leküldték krétáért, ő pedig hozott is, csak épp húgyba mártogatta, mielőtt odaadta volna a tanárnak.
A szép, normális lányokat nem igazán értékelték nálunk a fiúk, csak a manipulatív r*bancokat. A normális lányok le voltak nézve, legtöbbször szimplán ignorálták őket, de néha be is szólogattak.
Velem egyszer etettek olyan cukrot, amiről később kiderült, hogy egyik srác hónapjában meg gatyájában járt.
.
.
.
stb.
Sajnos a legtöbb fiú későn érik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!