Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét vagyok?
Van egy srác, akinek nagyon tetszem. Régebben szerelmes volt belém, de én megmondtam neki, hogy nem érzek iránta semmit és, hogy ha gondolja barátkozhatunk de én járni nem fogok vele.
Nos ő úgy döntött, hogy maradjunk barátok...tehát nem én kényszerítettem őt "friendzone"-ba.
Egy darabig nem beszéltünk túl sokat, most azonban megint elkezdett írogatni...hogy találkozzunk stb. persze mint barátok.
Csak, hogy engem még barátként is irritál néha. Mármint, nagyon rendes srác, aranyos, kedves...nem is ronda. De valahogy a személyiségét nem bírom://
Meg volt beszélve, hogy ma lehet találkozunk, de én kétségek között hagytam, hogy talán..meg majd később, mert nem akartam elsőre azt mondani neki, hogy nem.
Szóval, mondta nekem hogy ő bármeddig ráér..akármikor szólhatok ő jön is.
Nos, én nem akarok szólni neki..de úgy sajnálom szegényt, hogy ott vár rám, és bármikor füttyentek ugrik is..és én nem akarom kihasználni, de néha meg jól jönne, hogy ott van...
Szóval..valami köztes megoldás? Ez a várakoztatás nagy szemétség tőlem?
Most..lehet hülye kérdés, sőt tuti az, de nem szívom én ezt meg nagyon, ha majd nekem tetszik egy másik srác?? (arra gondolok, hogy ő meg engem szivat majd....ttudjátok a sors :D )
köszi! 18/L
Azt írtad,hogy igazából nem bírod a személyiségét. Ha így van,miért barátkoznál vele?
Azért választotta,hogy maradjatok barátok,mert reménykedik. Szerintem mondd meg neki udvariasan hogy kedves fiú,meg aranyos,de úgy érzed ő többet akar, te pedig nem akarok hitegetni, legyetek akkor barátok,ha ő már túl van ezen az egészen.
Már megmondtam neki régen, hogy nem szeretnék semmit. Sőt, azt is, hogy a ma délután nem biztos, hogy jó lesz! Én tehetek róla ha mindent ennek rendel alá? Én sosem biztattam!
Ha valami nem vagyok..akkor szemét...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!