Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyurta Dani és Gergő tényleg olyan szemét a nőkkel?
sajnos sohasem tudjuk meg az igazat a témában.
sajnos?
Még fiatal! Miért kéne megállapodnia! Kihasználja a hírnevet és a testét. Én is ezt teszem, szintén sportolok "szertorna" no én nem vagyok olimpikon. De simán van olyan testem mint mondjuk az olimpikon Berki Krisztiánnak. Mellesleg ő a példaképem. :D
A nők pedig ha tudják, hogy nem akarnak komoly kapcsolatot! Akkor miért kamatyolnak velük? :D
Én pl mindig úgy keresek szexpartnert, hogy én azt a tudtára is adom, hogy én nem karok "járni" csak egy laza szexet szeretnék. 70%-ban bele is mennek! Most akkor én is kérdezhetném, akkor miért fekszenek le velem/velük a csajok, ha tudják nem lesz folytatás?
Persze az is lehet, éretlen a gondolkodásom. De én még nem vágyok tartós kapcsolatra.
22/F
szokott káromkodni és d*gni nemár:DDDD
hát meghalok
8-as... 11.56
ez komoly...?:D 2 barátunk ismeri és mindketten áradoztak, hogy mennyire rendes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!