Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyurta Dani és Gergő tényleg olyan szemét a nőkkel?
#8 és #11
Szerintem csak egy idióta csitrik vagytok, akik rá akaszkodtak. Szerintem. Azok nem is érdemelnek mást. Szerintem.
A szajhákat ki kell használni. Azok a nők, akiknek attól jön be egy sportoló, mert híres. Az ezt is érdemli. De ez egy szubjektív vélemény. Mert az is biztos, ha nem lenne híres, akkor nem tehetné meg ezt. Mert akkor ő is egy egyszerű jó alakú sportoló, vagy egyetemista lenne a sok közül. Akkor már nyilván nem is lenne annyira kapós.
Amúgy #2-es voltam. Akkor páran válaszolhatnának ennyi erővel az én kérdésemre is. Én azt vallom, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Persze az is lehet, hogy nincs igazam.
Nekem is volt hozzá szerencsém egy edzőtáborban. Mit ne mondjak gusztustalan egy alak. Először tök jó arcnak találtam, beszélgettünk is sokat.. A saját öccsét szidta nekem, hogy a Gege mennyire csak kihasznál minden nőt naponta 2 csajt visz fel és 2 hetente aids tesztekre jár.. Aztán magát persze úgy állította be, hogy ő maga a szent ártatlanság. Olyanokat mondott, hogy mennyire tetszek neki, csak rólam álmodik és ő még sose érzett ilyet egy lány iránt sem. Én elhittem.. Aztán másnap sokat ittam és megkapott. Aztán jöttem rá, hogy minden amit mondott hazugság volt... Én pedig összetörtem... Akkor döntöttem el, hogy soha többé nem leszek ilyen naiv... De hát a sajnos a saját hibámból tudtam csak tanulni. :( és igen megbántam, hittem neki de ő átvert...
És nyugodtan lehet ribancozni, nem zavar... Én tudom, hogy naiv voltam és nem ribanc!!
14-es: valahol igenis a te hibád, senki sem kötelezett, hogy add oda magad neki az első szóra, és nem mentség az alkohol....
Miért várod el, hogy dani tiszteljen, ha te se tiszteled saját magadat?
Szerintem itt úgysem találsz hiteles választ. Aki ismeri és bírja az jót mond róla, aki nem ismeri annyira de kedveli az is csak jót.
Akinek ellenszenves az meg csak szidni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!