Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyurta Dani és Gergő tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyurta Dani és Gergő tényleg olyan szemét a nőkkel?

Figyelt kérdés
állítólag káromkodik és bárkit meg*ug aki az útjába kerül.
2012. aug. 4. 09:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
jah sok lányt ez hogy érdekel istenem, inkább az az 50 milla mait most zsebelt be az olimpia miatt, ez itt a lényeg nem az a nyomorék feje, rossz ránézni komolyan, maximum átlagosnak mondanám és ez itt a nők bálványa, mondjuk Pákó is volt az úgyhogy inkább nem is szólok
2012. aug. 10. 10:31
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Na jó Gyurtáért már Athén idején is oda voltak csomóan.
2012. aug. 11. 16:36
 23/30 anonim válasza:
67%
Jesszus! Komolyan elhiszi valaki ezeket az írásokat itt? Te jóóó ég! Sztem Ő egyáltalán nem ilyen. Azért ha kell neki valaki és nem kapja meg rögtön, azért rendesen tud teperni és igazán odaadó tud lenni. Seemi baj nincsen vele, olyan, mint a többi férfi!
2012. aug. 13. 12:20
 24/30 anonim ***** válasza:
23: te ezt tudod vagy gondolod?
2012. aug. 13. 12:35
 25/30 anonim ***** válasza:
Te az vagy aki már máskor is írt róla, vagy egy újabb akivel együtt volt?
2012. aug. 13. 17:55
 26/30 anonim ***** válasza:

kedves 23-as! Nem hiszek a szememnek...

Csak egy ideig ilyen, majd rájössz...

2012. aug. 16. 20:57
 27/30 anonim válasza:
100%
honnan veszitek,hogy bárkit??Én ezt nem tudom elhinni... ő tipikusan az a pasi aki válogathat,és szerintem meg is teszi
2012. aug. 27. 15:17
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

Kérdezőnek: ne vedd magadra, amikor a barátnőd róla áradozik, csak rajong érte! Elhiszem, hogy rosszulesik neked, de hidd el, ez nem jelent semmit! Nem beszélve arról, hogy esélye se lenne nála, hiszen nem is ismeri! XD

A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, és mivel egyikük kegyeire sem pályázom, nem is nagyon érdekel. Az eredményeiknek örülök, a többiről nem tudok nyilatkozni, nem ismerem őket személyesen.

23/L

2012. aug. 31. 13:14
 29/30 anonim ***** válasza:
azt nem tom, hogy a nőkkel milyen szemét, de Gege velem mint fiuval is szemét volt eccer...
2013. jún. 15. 19:44
 30/30 anonim ***** válasza:

Én meleg pasiként csak azt tudom mondani, hogy nekem ő nagyon tetszik. Biztosan odaadnám magam neki, ha hajlandó lenne megkettyinteni, akár kihasznál, akár nem. Nagyon odaadó lennék, mindent elkövetnék azért, hogy ő is élvezze a légyottot. Na nem mintha erre lenne bármi esély.

Az meg ne zavarjon senkit, hogy a párja áradozik valaki másról. Legalábbis addig nincs gond, amíg az illető elérhetetlen. Én is szoktam áradozni a pasimnak egy edző srácról, akinek voltam az aerobik óráján. Meg Gyurtát is megemlítettem, hogy mennyire vonz. De ők elérhetetlenek. De a pasim elérhető, a pasim szeret és én is szeretem őt. És ezt tudjuk mind a ketten. Ennyi.

2016. aug. 19. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!