Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuu19 kérdése:
Kedden vettem be a norcolut tabletta utolso 2 szemét este ( 5napig 2*2) kb. mikorra várjam a menzim? Mert még 2. napja semmi://
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 15:14
1/3 anonim válasza:
Ezt úgy kéne érteni, hogy egy nap két szemet vettél be?????
Ha igen, akkor elárulnád mi értelme volt??? Ettől nem fog jobban védeni...
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom miröl beszélsz... norcolut-tot a menzi meghozatalára vettembe... és 5 napig 2*2 szemett kellett bevenem!!!
2012. szept. 20. 15:30
3/3 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy reggel, délben és este vegyem be, 5 napig. Ez idő alatt nem valószínű, hogy megjön, de pár nap múlva várhatom. Holnap kell kezdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!