Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?
Igen sajnos elment bunkóba ez a téma,nem mi kezdtük,hanem nekünk estek egyesek,hogy ilyen buza olyan buza,csak mert a maximumot akarjuk magunkból kihozni külsőleg,én nem fogok 12 órába házakat építeni és tudjátok miér mert fejlesztem magam állandóan,hogy ne kelljen,elhiheted,hogy az info világban is sok meló van bár kívülről nem látszik,egy rossz mozdulat és sok embernek okozhatsz bosszúságot olyanokat amik tönkre is tehetik.Tehát ne jöjjünk már a házépítéssel,mindenkinek van lehetősége tanulni,fejleszteni magát vagy ötletből valamit csinálni,kérdés,hogy sokan nem teszik,sorsodért csak és kizárólag te vagy a felelős,nem más,csak te.
Ebbe különbözünk mi sportolók meg metrósok(nevezzük most így magunkat,hogy sokat magára adó embert),mi tudjuk,hogy a célért küzdeni kell keményen és nem csak vagyunk,hogy ha fekete akkor fekete,meg minden jó ahogy van,nem mi küzdünk nagyon keményen ettől leszünk mások,mint az átlag ember,mert mindig a célokért vagyunk,minden percben,ezér is leszünk sikeresek az életben.
Hozzá tenném,hogy a metroszexuális az a nagyon igényes HETERÓ pasit jelenti.Sajnos az irigyek,meg a sztereotípiák elterjedtek szép kis hazánkban.
Attól,hogy nagyon külsőmániás vagyok még nem lezsek búza,mert imádom a szép fullos nőket,és azokhoz igenis jól kell kinézni,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!