Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?
ma 16:48
Te meg miről beszélsz?
Senki nem firtatta, ki, hogy keresi meg a ruhaájára valót.
Mit pattogsz itt, hogy Te mennyit dolgozol?
Majd ha 25 évet tudsz munkával ahátad mögött akkor durrogj itt.
Többet dolgoztam, mint ahány éves Te vagy.
Nehogy Te mond meg, hogy kell pénzt keresni, mert lemegyek hídba de nem lesz ki felavat, úgyhogy kiscsikó fogd be a szád azt térj nyugovóra.
Érdekel is Engem, hogy Te éppen mit dolgozol, vagy bizniszelsz.
Nem az anayagi oldala volt a kérdésben a célirányosultság, hanem ki b.uzi, és ki metró.
ma 18:48, ha az volt a kérdés te tuti b.zi vagy.
Ilyen alapon te sem a kérdésre válaszoltál, csak jöttél szidni mindenkit, akinek van kis pénze.
19:32
Nem szidni jött, csak a nagyszájú 22 éves tagnak közölte, hogy nem 22 évesen kell pattogni, hanem ha már a ledolgozott évei száma lesz legalább ennyi... És igaza is van!
A másik, ha már ugatunk... Itt a díszcsövi nagyon elfoglalt tag azt is írja, hogy azzal, hogy őfelsége márkás rucit hord, meg szolizik (ami tényleg búzás), ezzel ő ad magára. Már elnézést! Aki a Kínaiban vásárolja a ruháját, és nem jár barnulni, az nem ad magára???
Mellesleg... Ha már ennyire elfoglalt vagy. Próbáld ki milyen napi 12 órában házakat építeni, és garantálom, hogy az agyonmárkázott tested két hét alatt megfekszik. Ennyi a különbség a te elfoglaltságod, és a tényleg munkás ember között.
Köszönöm az oltást ezt vártam,tipikus magyar hozzáállás.
Mindegy nem vitatkozok.Amúgy a szellemi munka is megterhelő dolog.
Csakhogy a szellemiben nem mész fizikailag tönkre.
Hogy a szellemiben agyilag tönkre lehet e menni, azt itt már bizonyították.
Hogy miért is hurrogom le a pattogó kis srácot?
Mert megtehetem.
Minimum nőjön fel hozzám és akkor elismeréssel fogok Róla beszélni.
Megint OFF-olok, de ez kikívánkozik belőlem.
Hamár a munkánál tartunk, Magyar mentalitás vagy sem, nem érdekel.
Mint mondottam 25 éve dolgozom, és ugyan ott, ahol anno tanuló is voltam. Ez sokak szerint szégyen, ÉN BÜSZKE VAGYOK RÁ.
20:06 vok
Hm... ok megpróbálom a ház építést, ha te megpróbálod azt, hogy reggel 6korelmész suliba és este 10kor érsz haza először mert utána edzésen vagy, mert tod én sportoló vok.Szal van kis fogalmam a fizikai munkáról.És nem mondtam semmi olyt hogy aki kínaiba vesz ruhát az nem ad magára, csak azt , hogy mert van egy kis pénze, azért nem kell osztani.
De őt nem a pénzéért osztottam, hanem a stílusa miatt embeeeeeeeeeer!
Egy takony ne pattogjon itt Nekem.
Érdekel is Engem, hogy ki milyen napbarnított télvíz idején, meg milyen ruhákat hord.
A lendületével volt bajom, nem az anyagi helyzetével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!