Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?
23:04 tudod gratulálok neked a bunkó stílusodhoz biztos jó életed lehet,ha másnak osztod az eszet,nem tudom minek pattogsz itt,lehet nyomorúságos életedben ez okoz élvezetet,beszóltam én neked nem,akkor ne pattogjál itt.
Előbb nézz magadba aztán szövegelj,ezen gondolkozz el,nem is ismersz .Van egy mondásom erre:"Buta ember elsőre alkot véleményt".
23:12-es ezt neked is üzenem.
Én is adok a külsőmre és szeretek márkás ruhákban járni pl:saxoo springfield,gin tonic stb. a hajamat is szeretem jól tartani mégse vok metroszexuális és az olyanokat utálom akik azért baszogatnak mert én megtudom venni a drágább cuccokat és nem nézem le az olyanokat akiknek nem tellik rá de az hagy ne legyen már baj hogy gazdagabbnak születtem.
14/F
Akik így néznek ki azok nem férfiak. Hanem egy korcs faj a női nem és a férfi nem között.
Annak a 14/F-nek akkor biztos te zsidó lehetel azok mutogatják, hogy mennyi pénzük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!