Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?
Figyelt kérdés
én szerény személyem sokad adok magamra. szeretek jól kinézni jó ruhákban járni. nem a tescoban veszem a ruháimat hanem plázákba. Most ez metroszexualitás? Ha az akkor nincs köze a homoszexuálissághoz? és kik azok a díszbu*zik?2009. aug. 16. 22:03
21/53 anonim válasza:
Most ha gazdag vagyok és veszek egy 30ezer forintos farmert nadrágot annak is kuka lesz ha egy nagyot csúszok vele. Amúgy meg csak a márka nevet kell megfizetni, csak a sok fiatalt manipulálják.
22/53 anonim válasza:
23:50 miért pontoztátok le ? mert megírta a véleményét
23/53 A kérdező kommentje:
úgylátom itt mindenki utálja azokat az embereket akik adnak magukra. szánalom! tisztelet a kivételnek.. miért baj ha szeretem rendben tartani a hajam? miért baj az ha Retro Jeans-es ruhákat hordok?
2009. aug. 17. 12:00
24/53 anonim válasza:
mert a legtöbben túlzásokba esnek és ugynéznek ki mint vmi rossz b*zi... az nembaj, ha adsz magadra! sőt! de: ez nem azt jelenti, hogy full márkás cuccokban, illatfelő meg minden kell mászkálnod. fürödj minden nap, legyen tiszta ruhád, ne legyél tetves. ennyi kb épp elég is. :D
(egy nem tipikus plázak*va csaj. 16/L)
25/53 anonim válasza:
tegnap 23:50 vagyok nekem bejon ha agyon van parfumozve es ki van csipve ugy hogy nacsak , inkabb legyen olyan mint olyan aki budos meg szakadt ruhakba jar , aki ugy ki van csipve az ugy szebbnek erzi magat es magabiztosabbnak es azok a markas ruhak szebbe teszik , probald ki elottem szolo h hogy nezel ki egy markas ruhaban es egy nem annyira markas ruhaban ? hogy erzed jobban magad < es ha vesz egy draga markas parfumot annak meg nagyon eros illata van azert olyan , nem feletlenul sokat tesz magara
26/53 anonim válasza:
01:49-es nem vagyok zsidó és nem mutogatom a pénzem. És ugyan úgy férfi vagyok a lányok 90%-nak tetszik ha egy fiú add magára és jó cuccokban jár. A 01:54-esnek pedig a kövi az lehet de tuttommal a nadrágot nem arra találták ki hogy csusszál egyet ha rendesen használod akkor egy márkásabb tovább tart mint egy márkátlan. Ennyit erről és NEM VAGYOK SE ZSIDÓ SE CIGÁNY MAGYAR VAGYOK CSAK ADOK MAGAMRA NEM KELL IRIGYKEDNI 01:49-ES
27/53 anonim válasza:
nem tudo itt legtobben annak orulnenek ha hasynaltruhakba jarnak csak epp mosakodnank .. miert kell irigy lenni en a penzt amivel vasarolok nem a szuloktol kapom hanem en keresem meg amgamnak , mas is el tud menni dolgozni es akkor divatosan jar .. most midnenki aki picit ad magara az divatb*zi vagy pazap*csa ez van ilyenek az emberek akik csak irigykednek ..
28/53 anonim válasza:
jó márkás ruha. nézem hasonló farmer retroba 40 c und a ba meg 5 énis szeretek szépen kinézni adok a külsőre de férfi módjára
29/53 anonim válasza:
igen vannak ilyenek hogy ugyan az a farmer máshol más és más áron van de most volt camponában ilyen 50% mineden üzletben én saxoo polókat vettem 1500ft-ért meg gin tonicot philipe russel papucs 600 ft-volt ki lehet fogni nagyon jó akciókat
30/53 A kérdező kommentje:
én általában arénában szoktam venni cuccokat vagy pull&bear, retro, bershka.. ezek a kedvencek
2009. aug. 18. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!