Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kik azok a díszb*zik és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?

Figyelt kérdés
én szerény személyem sokad adok magamra. szeretek jól kinézni jó ruhákban járni. nem a tescoban veszem a ruháimat hanem plázákba. Most ez metroszexualitás? Ha az akkor nincs köze a homoszexuálissághoz? és kik azok a díszbu*zik?
2009. aug. 16. 22:03
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
62%
Hm. Ki vagy te? Fiú, Lány? Semmi köze nincs a homosexualitáshoz, öltözz a nemednek megfelelően! Az, hogy hol vásárolsz valamelyest a színvonaladat mutatja persze a pénz után. Ez azt jelenti, hogy nem vagy vevő a rossz minőségre. Ez jó! Utóbbit nem tudom.(diszko.b.) De írd már le, hogy F vagy L.
2009. aug. 16. 22:08
 2/53 anonim ***** válasza:
89%
a metroszexuális az aki agyonszolizva vasalt hajjal extravagáns ruhákban feszít, külsejével feltűnést kelt. a homoszexuális az aki férfiakhoz vonzódik. a kettő szerintem elég távol áll egymástól.
2009. aug. 16. 22:09
 3/53 anonim ***** válasza:
69%
Igaz van. Első voltam!
2009. aug. 16. 22:09
 4/53 anonim ***** válasza:
90%
2.-nak mondanám hogy a homoszexualitás nem az hogyha valaki férfihez vonzódik(ha nőhöz vesszük),hanem hogy a saját neméhez...!
2009. aug. 16. 22:12
 5/53 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2009. aug. 16. 22:19
 6/53 anonim ***** válasza:
82%
ez csak szőrszálhasogatás:D így van de nem ezen van a hangsúly:D
2009. aug. 16. 22:20
 7/53 anonim ***** válasza:
65%

jóvan most sajnáljunk!!!!!!! örülünk neki hogy van annyi lóvéd hogy plázákban költsd el!!!!

én személy szerint örülök ha a nyáron összedolgozott pénzemből tudok venni majd sulira egy normális cipőt nadrágot....de hidd el semmivel nem érzem magamat kevesebbnek másnál

amugy te nem metroszexuális vagy hanem pénzes apukád van és gondolom neked is az életben csak megszületni volt nehéz és a metroszexuálisoknak nincs köze a b.zikhoz ha az ellenkező nemhez vonzódsz...a díszb.zik meg nemtom kik

amugy meg van egy South Park rész ami evvel foglalkozik jól elmagyarázza hogy kik is azok a metroszexuális emberek...és még röhöghetsz is közben

2009. aug. 16. 22:26
 8/53 A kérdező kommentje:
összes south park részt láttam a metroszexuális részt is legjobb sorozat bocs az offért.
2009. aug. 16. 22:34
 9/53 anonim ***** válasza:
87%

metroszexuális férfiak törődnek a külsejükkel..

és csak ugy felvilágosítalak h a Cherokee asszem CSAK magyarországon költözött be a tescoba..külföldön plázákba van külön cherokee butik..

de amugy azt se nézd le aki ott veszi a ruháit..1 szoknyám van onnan és hihetetlen jol néz ki és nem is volt olyan olcsóó...

2009. aug. 16. 22:36
 10/53 A kérdező kommentje:
itt nem a tesco-n van a hangsúly.
2009. aug. 16. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!