Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a díszb*ziknak mindig fullos csajaik vannak?
Mert ha van rajtad valami különleges ruhadarab,vagy szimplán extrémebben vagy felöltözve mint a legtöbb srác akkor jobban kitünsz a tömegből.Mint a pávák a színes tollaikkal,pl ha kifested férfi létedre feketére a körmöd már adsz 1 esélyt a csajnak hogy legyen indoka megszólítani téged.De ez csak 1példa a sok közül.Ezért hívják ezt a módszert páváskodásnak.:D:D De egyébként ez kevés hogy jó csajod legyen,legyenek meg a saját értékeid,ne nyalizz csak azért a csajnak mert szép,ne vegyél neki italt ha megkér rá,csak azért mert szép,ne vegyél virágot az első randin stb.Ne mond 1szép nőnek milyen szép,úgyis megkapja a hentestől,postástól,meg 1csomó f@sztól ezt a bókot.Emeld ki a belső tulajdonságait,1igazán szép nő azt értékeli a legjobban.+próbálkozz,most is miért gép előtt ülsz ahelyett hogy csajokat szólítanál le?:D Próbálkozz töbször,akkor lesz neked is csajod!Nem nagy ügy ez az egész,annyi jó nő van még aki rád vár!Hajrá!
23F
én megmondom miért :)
olvassátok vissza amiket írtatok. csupa-csupa előítélet. ezért nem TI kelletek a fullos csajoknak :)
[Egyébként nekem nemjönnek be a diszkós sztájlú fiúk, szóval nem védésből írtam.]
17/L
mert lehet, h a fullos, tökéletes külsejű csaj hülye, mint a segg. és ezeknek a díszfa$zoknak annyi pont elég, h jol nézzen ki a csaj. a másik, h ezek a srácok sem kvantumfizikábol doktorálnak....
egy rétegben mozognak, megtalálják egymást.
ha te egy szürke kisegér vagy, nem járkálsz ilyen környezetben, soha nem lesz olyan csajod. legyél diszbuz1, lesz partypicsäd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!