Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?
Azért, mert valaki gazdag, nem kellene pattognia vele. És igen, díszköcsögök vagytok mind! Nem feltétlen homik, de köcsögök biztos! Hol van a férfiasság jelentése nálatok??? Tudjátok még egyáltalán mi az, vagy inkább a szoláriumotokban bőgtök egy filippínóknak készült tangában?
Nekem egyik ilyen dísznyomi se kezdjen darálni, hogy ő lentről kezdte... KAMUUUUUUUUUUUUU!!!!
Én lentről kezdtem, a semmiből, és lent is maradtam! De ti szopjátok az én f@szom, és nem fordítva!
A válasz megírásának időpontja: ma 12:16
Elnézést, hogy pofátlan tanulatlan módon le mertem szólni ezeket a porbafingókat... DE se nem b*ziztam, se nem zsidóztam (ami amúgy se tudom, hogy jön ide, eddig szó se volt róluk)... Véleményt alkottam, magamba szállni elég időm van, míg te a Hugo Boss öltönyödben nyomorogsz!
Tudod mi az kisk.csög, hogy lentről??? Se apucinak, se anyucinak, se nagyszülőknek nincs semmijük, a taníttatásodra sem, nincs segítséged, támogatásod, dolgozz 17-18 évesen, aztán sajnáld az agyonszolizott nyomorékokat, ahogy teszik a pofájukat, de ha koszos lesz a kezük, már anyuci szoknyája alá futnak sírva. Ezt híják az aljának, ha te ebből felkapaszkodsz, már nem emberek közé sorollak!
Én már nem vagyok abban a korban mikor "meg kell felelnem" az épp aktuális divatnak, sőt soha nem voltam divatkövető.
Mindig tudatosan vásároltam a ruháimat, elsődleges szempontként a kényelemre mentem.
Nem hiszem el, és ezt elhitetni sem fogja velem senki, hogy minusz 10 fokban annyira jó az a farmernadrág amiben a lányok veséje kilátszik.
A lényeg a lényeg, legyen az emberen mindig tiszta a ruha, mit számít, hogy a Kínaiban vette vagy sem, egy Saxoo, DEVergo, Nike gatya is ott varródott csak kevesen tudják.
Amúgy csak elmesélem, hogy volt egy Devergo farosom, ami két év alatt rongyá ment, mellette a Kínai bársonynadrágom már 4 éve megvan és még mindig szalonképes.
Visszatérve a kérdésre.
A metrósok nem homók, mindamellett könnyű összetévesztetni a kettőt, ne csodálkozzon senki, ha azonos neműektől kap ajánlatot.
Már írtqam ide,szal megint írok,nemtom miér kell minket leszólni,akik adunk magunkra.És nem mondanám,hogy díszb*zi vok,mert edzek meg szolizok meg szeretek öltözködni.Tudjátok az abaj,hogy nem láttok az orrotoknál fogva,hogy engem nem apuci tart el,hanem magamnak teremtem meg a feltételeket erre,korán reggel délutánig meló,aztán kicsit még itthon tanulok,este edzés,valamelyik nap angol óra,akkor késő estig dolgozok.Nah erre mondjon vmit a sok nagy szájú,amíg te alszol napi 10-n órákat meg a büdös bagódon kivül nincsenek céljaid addig sztem ne pattogjon itt,hogy hülye díszb*zi,mert zsebre vágok a pörgős élettemel és a céltudatos viselkedésemmel a legtöbb embert,én nem csak úgy vagyok,és tengek lengek,hanem céljaim vannak rengeteg amik igenis megvalósulnak,jah és bizniszelek is minden munkám mellett.Ezt aki utánam csinálja,annak grat.Tuti a sok nagypofájú az első nap sírva fakadna.Úgyhogy nem tom ki is a férfi most,aki szidja azt aki jól néz ki.Mivel irigy az illető,és szeretne ő is,de jó finomult magyar módra,mivel saját kis nyomorúságos életét nem tudja rendbe rakni,céltalan kis semmi,úgy van a világban,ezér aki igenis megdolgozik ezekért a dolgokért a legkönnyebb leugatni.
Tessék engem követni lássuk meg meddig bírjka a sok nagydumás.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!