Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kik azok a díszb*zik és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik azok a díszb*zik és a metroszexuálisok?

Figyelt kérdés
én szerény személyem sokad adok magamra. szeretek jól kinézni jó ruhákban járni. nem a tescoban veszem a ruháimat hanem plázákba. Most ez metroszexualitás? Ha az akkor nincs köze a homoszexuálissághoz? és kik azok a díszbu*zik?
2009. aug. 16. 22:03
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
57%
nos ugye mindenki szereti a markasakat ? akkor most mi baj van ? az hogy valakinek tobb penze van es lehet hogy azert mert radolgozott es nem ult otthon es tv-t bamult egesz nap es akkor az irigy a masikra ... ezek vagyunk mim ilyenek az emberek
2009. aug. 18. 14:34
 32/53 anonim válasza:
81%
Én nem születtem gazdagnak, sőt, de dolgozok keményen, világ életemben mindenért megdolgoztam, de én nem drogokra meg kocsira, benzinre költöm a pénzem, hanem magamra. Divatos cuccok (nem feltétlenül csak tízezrekért lehet találni jó cuccokat), extrém séró, szoli, edzés, tudatos táplálkozás, kiegészítők, fülbevalók. Én így érzem jól magam, ettől még nem leszek b--i, a lányokat szeretem.
2010. jan. 17. 02:08
 33/53 anonim ***** válasza:
A dísz*uzi csak egy olyan kifejezés mint a díszf*sz... Lányok, fiúk egyaránt szívesen használják a cicafiúkra..
2010. jan. 17. 10:13
 34/53 anonim ***** válasza:
56%

Azért, mert valaki gazdag, nem kellene pattognia vele. És igen, díszköcsögök vagytok mind! Nem feltétlen homik, de köcsögök biztos! Hol van a férfiasság jelentése nálatok??? Tudjátok még egyáltalán mi az, vagy inkább a szoláriumotokban bőgtök egy filippínóknak készült tangában?

Nekem egyik ilyen dísznyomi se kezdjen darálni, hogy ő lentről kezdte... KAMUUUUUUUUUUUUU!!!!

Én lentről kezdtem, a semmiből, és lent is maradtam! De ti szopjátok az én f@szom, és nem fordítva!

2010. jan. 17. 11:55
 35/53 anonim ***** válasza:
55%
Utolsónak te azért maradtál lent, mert egy kretén vagy.Nehogy már ha valami neked nem megy, akkor az másnak sem sikerül.Nem tom mit kell szidni, mert neki van pénze és vehet dolgokat, aki nem teheti meg, az egyből bu.zizza meg zsidózza.Télleg egyszerűbb szidni, de inkább magába kéne nézni mindenkinek.Ám a metroszexuális az az, aki úgy öltözködik, viselkedik, mint egy homoszexuális de melette az ellenkező nemhez vonzódik.
2010. jan. 17. 12:16
 36/53 anonim ***** válasza:
:D Ez vicc..:D komolyan! Magyarországon manapság luxus plázában vásárolni?:D Ettől már full gazdag meg pénzes valaki? Én azt hittem hogy a plázába vásárlás bevett szokás sokaknál, és nem csak a milliomosok mennek Árkádba v Arénába v akárhova:D Ettől még nem lesz gazdag valaki szerintem:D Az meg a másik hogy nem ő a pénzes hanem apuci. Utálom azokat akik apu pénzére verik magukat.:) Én csaj vagyok, anyámék milliomosok, mégsem kérkedtem soha a pénzükkel.:) Nem reklámozom senkinek, és nem járok minden nap plázázni.:) Utálok pénzt kérni anyáéktól, de ettől függetlenül én is sokat adok magamra, de ezt nem reklámozom.:) Aki ért hozzá úgyis tudja h milyen márkás cuccok vannak rajtam, aki meg nem az nem tudja és ennyi:P Undorító dolog ezzel nagyzolni! És ha megteszed, tárámm máris megvan a válasz rá mi az a a dísz f asz:D
2010. jan. 17. 13:02
 37/53 anonim ***** válasza:
Ameddig nem hordasz női csőfarmert, nincs gond.
2010. jan. 17. 15:36
 38/53 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:16

Elnézést, hogy pofátlan tanulatlan módon le mertem szólni ezeket a porbafingókat... DE se nem b*ziztam, se nem zsidóztam (ami amúgy se tudom, hogy jön ide, eddig szó se volt róluk)... Véleményt alkottam, magamba szállni elég időm van, míg te a Hugo Boss öltönyödben nyomorogsz!

Tudod mi az kisk.csög, hogy lentről??? Se apucinak, se anyucinak, se nagyszülőknek nincs semmijük, a taníttatásodra sem, nincs segítséged, támogatásod, dolgozz 17-18 évesen, aztán sajnáld az agyonszolizott nyomorékokat, ahogy teszik a pofájukat, de ha koszos lesz a kezük, már anyuci szoknyája alá futnak sírva. Ezt híják az aljának, ha te ebből felkapaszkodsz, már nem emberek közé sorollak!

2010. jan. 17. 16:34
 39/53 Tutujka ***** válasza:

Én már nem vagyok abban a korban mikor "meg kell felelnem" az épp aktuális divatnak, sőt soha nem voltam divatkövető.

Mindig tudatosan vásároltam a ruháimat, elsődleges szempontként a kényelemre mentem.

Nem hiszem el, és ezt elhitetni sem fogja velem senki, hogy minusz 10 fokban annyira jó az a farmernadrág amiben a lányok veséje kilátszik.

A lényeg a lényeg, legyen az emberen mindig tiszta a ruha, mit számít, hogy a Kínaiban vette vagy sem, egy Saxoo, DEVergo, Nike gatya is ott varródott csak kevesen tudják.

Amúgy csak elmesélem, hogy volt egy Devergo farosom, ami két év alatt rongyá ment, mellette a Kínai bársonynadrágom már 4 éve megvan és még mindig szalonképes.

Visszatérve a kérdésre.

A metrósok nem homók, mindamellett könnyű összetévesztetni a kettőt, ne csodálkozzon senki, ha azonos neműektől kap ajánlatot.

2010. jan. 17. 16:41
 40/53 anonim ***** válasza:

Már írtqam ide,szal megint írok,nemtom miér kell minket leszólni,akik adunk magunkra.És nem mondanám,hogy díszb*zi vok,mert edzek meg szolizok meg szeretek öltözködni.Tudjátok az abaj,hogy nem láttok az orrotoknál fogva,hogy engem nem apuci tart el,hanem magamnak teremtem meg a feltételeket erre,korán reggel délutánig meló,aztán kicsit még itthon tanulok,este edzés,valamelyik nap angol óra,akkor késő estig dolgozok.Nah erre mondjon vmit a sok nagy szájú,amíg te alszol napi 10-n órákat meg a büdös bagódon kivül nincsenek céljaid addig sztem ne pattogjon itt,hogy hülye díszb*zi,mert zsebre vágok a pörgős élettemel és a céltudatos viselkedésemmel a legtöbb embert,én nem csak úgy vagyok,és tengek lengek,hanem céljaim vannak rengeteg amik igenis megvalósulnak,jah és bizniszelek is minden munkám mellett.Ezt aki utánam csinálja,annak grat.Tuti a sok nagypofájú az első nap sírva fakadna.Úgyhogy nem tom ki is a férfi most,aki szidja azt aki jól néz ki.Mivel irigy az illető,és szeretne ő is,de jó finomult magyar módra,mivel saját kis nyomorúságos életét nem tudja rendbe rakni,céltalan kis semmi,úgy van a világban,ezér aki igenis megdolgozik ezekért a dolgokért a legkönnyebb leugatni.

Tessék engem követni lássuk meg meddig bírjka a sok nagydumás.

22F

2010. jan. 17. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!