Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a pasassal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a pasassal? Nem bír rólam leszállni már jó pár éve!

Figyelt kérdés

Story:16 évesen, kis csitriként jártam vele, akkor ő 27 volt. De csak a szexre ment ki a játék. Szakítottunk.

Most 18 vagyok, de még mindig irogat nekem. Talizni akar, komoly kapcsit, fürödni menni vagy csak simán megkérdezi hogy vagyok.

Számot nem akarok cserélni, mert nem olyan szinten zaklat, hogy minden nap, minden órában. Csak így hetente(vagy néha hónaponta) eszébe jutok(gondolom), akkor ír sms-t.

Kezd az agyamra menni.

Van barátom 6 hete. Most írjak neki és magyarazzám el, hogy van barátom, komoly kapcsolatom? A párom tud róla, de nem tudom mit szólna, ha megmondanám, hogy megint írt.

L, 18

2009. aug. 13. 23:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Írtam neki, hogy hagyjon békén, mert látom a szép szóból nem ért, így meg fog kellenünk őt látogatni...Erre azt írta, hogy akkor legyek pár hétig boldog a barátommal, mert tovább úgy sem leszünk és majd jelentkezzek.

Már tényleg nagyon kezdek kikészülni. :(

2009. aug. 14. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia valahogy meg kellenne értetni vele hogy már mást szeretsz.Én is hasonló helyzetben voltam mint te.Volt egy több mint 2 éves kapcsolatom és megtudtam hogy van valakije mellettem és összejöttem egy másik sráccal.Neki nem mondtam el a másik kapcsolatomat de látta a képeimet a mostani párommal myvipen és mégos néha eszébe jutok.De én mindig elmondom a páromnak amikor felhív,

Szerintem nyugodtam elmondhatod a btodnak hogy nem szál le rólad és hátha ő megállítja.

2009. aug. 15. 20:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezt már nagyon sokszor elmagyaráztam neki...De nem érti meg...Most a legújjabb, hogy Olaszba hív, dolgozni. Hiába mondtam, hogy egyetemre készülök. Erre az a válasza, hogy úgy sem viszed majd azzal semmire. Paraszti ész.
2009. aug. 15. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom biztosan, de szerintem lelehet tiltani egy számról jövőhívásokat, így neki mindig foglaltat jelez. PDA telefonokon biztos lehet, a többin nem tudom. Lehet h hívás szűréssel vagy ilyesmivel, de én nem értek hozzá. Érdemes esetleg megkérdezni a szolgáltatót is, h tud e neked ilyet csinálni. Remélem tudtam segíteni :)
2009. aug. 15. 21:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem szokott hívni, csak sms-t írni. :S De köszi utánna járok.
2009. aug. 15. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Sok telefonban be lehet állítani tiltott számot.

Tesztelheted egy másik telefonszámmal, hogy hogyan működik a tiltás.

Nem tudom milyen vérmérsékletű a barátod. Én szólnák néhány havernak egy kis beszélgetés erejéig. Ha nem érti meg elsőre az üzenetet az illető, akkor talán azt megérti, hogy törött ujjal nem tud SMS-t írni.

Az ilyen idiótát nem lehet másképp helyrerakni.

2009. aug. 15. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!