Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír rólam leszállni?
Arról van szó, hogy szakítottam a pasimmal, és utána rá 1 hónapra összejöttem a legjobb barátjával (5 évig nagyon jó barátok voltak..)
Azért jöttem össze a legjobb barátjával, mert nehogy már én ne legyek boldog és nyugodt, mert ő ezt nem bírja elviselni, hogy a másik jobb őnála..
a lényeg, hogy most bosszúból, visszaél a személyes jogaimmal, pl a buszon kiírja a telefonszámom a lakásom címét, és hogy K*rva vagyok : S Mit alkot rólam véleményt, amikor nem is akarta enegem megismerni ezalatt a 5 hónap alatt...
Meg inkább szembeszállna velem(lány vagyok : D) és rámküldi a 27 éves izmos haverját... meg a pasimnat is összeakarja veretni..
meg mindnekinek sajnáltatja magát...
meg a suli falára is azokat firkálja hogy.. mekkora egy lotyó vagyok meg stb
Mi tévő legyek?
Szerintem ez az egész olyan gyerekes...
Mit tegyek, hogy leakadjon rólam? ám még nem megyek a rendőrségre.. igaz hogy van rá vagy 5 szemtanú de mindig is a barátaim voltak.. és ha nem hinnének nekem a rendőrök? sofőr is látta akkor legalább ér valamit?
Köszönöm szépen és várom a válaszokat!
17/L (a pasim is 17, meg az exem is..)
Nem m1 h kivel jött össze?? -.-"
Sztem szólj a rendőrségnek,vagy ha azt nem akarsz,akkor beszélj az exeddel,mert marha szánalmas amit művel.
sztem is szánalmas dolog a legjobb barátjával összejönnöd... te hogy viselnéd, ha a legjobb barátnőd akivel 5 évig vagytok komák összejönne a barátoddal akivel 1 évig vagy együtt? Jól esne? nem lennél kiborulva?
dehogynem... szemét voltál vállald a következményeit.
de nevetségesek vagytok XD
Látom ti nem fogtátok fel amit írtam. Irogattok mint a kisgyerekek... nincs jobb dolgotok?
És mi lenne ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe?
Szóval így okoskodjatok....
Elismerem, hogy én is hibáztam már így a végefelé, de az még szánalamsabb, hogy itt ti vádaskodtok. Végülis azt könnyű..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!