Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok és egy 18 éves pasi mindig sms-t ír meg hívogat. Szerelmes belém és nem érti meg hogy nem érdekel. Nem akar leszállni rólam! Mit csináljak?
ahogy írtad eléggé fiatal vagy bár sztem jól kezeled a helyzetet. valóban nem kell észrevenned, ha hív ne vedd fel a telefont, ne nyomd ki ,csak vedd le a hangját aztán hagyd, hagy csörögjön. egy idő után úgyis beleun. ha nem veszed észre és nem mondod folyton hogy hagyon békén akkor tényleg békénhagy, mivel így h mondogatod neki h hagyjál látja h foglalkozol vele és nem száll le rólad. az ilyen emberek betegek, sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. szóval nem tudok mást tanácsolni (de sztem más se) hogy mit tudnál kezdeni vele mert szertinem semmit nem lehet. úgy gondolom jobb elkerülni a konfliktusokat is pl tőrbecsalni vagy megleckéztetni. ne tedd! csak ne vedd észre
remm megoldódik valahogy :)
Legegyszerűbb, ha számot cserélsz. De csak azoknak add meg az új számodat, akikben teljesen megbízol!
Az előttem szólóknak meg szerintem igazuk van, előbb-utóbb úgyis beleun ha nem foglalkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!